Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Λάθος δάχτυλο κούνησε ο Παυλίδης προς τους ..."ηθικούς" συναδέλφους του.


"...'Οχι κύριοι, δεν παραιτούμαι..."
--------------------------------------------
Αυτή η δήλωση Παυλίδη συνοδεύτηκε από μια κίνηση του δεξιού δείκτη του χεριού του και δυστυχώς αυτή η συγκεκριμένη χειρονομία παρεξηγήθηκε από ολόκληρο τον ..."αθώο" πολιτικό κόσμο της χώρας μας, ενώ θα έπρεπε κανονικά να είχε απευθυνθεί προς τους συναδέλφους του κουνώντας τον μέσο ....δάχτυλο του ίδιου χεριού του.
Είχαμε γράψει προ ημερών ότι η υπόθεση "Παυλίδη" είναι ένα όνομα που γεμίζει τα ταμεία της ...πολιτικής σκοπιμότητας.
Είχαμε γράψει ότι πρόκειται κατ' ουσίαν για μια προσωπική εμπλοκή στις σχέσεις ενός κυβερνητικού - τότε - αξιωματούχου με ιδιώτη επιχειρηματία, δραστηριοποιούμενου στον τομέα αρμοδιοτήτων του τέως υπουργού, η οποία όμως ουδόλως επηρέασε τους πολίτες, το επιβατικό κοινό ή τον κρατικό κορβανά.
Και πρόκειται αυτή την υπόθεση - δια ψηφοφορίας παρακαλώ - να την κρίνουν οι ..."αθώοι" εθνοπατέρες μας.
Και η ώρα της απονομής της ...κοινοβουλευτικής "δικαιοσύνης" ...έφθασε.
Το απόγευμα λοιπόν της Δευτέρας θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα για την υπόθεση Παυλίδη και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας θα γίνει η ...κρίσιμη μυστική μεν - πλην κομματική δε - ..."ψηφοφορία" της π...λάκας.
Ποιά ψηφοφορία ..."κύριοι" και για ποιά υπόθεση;
Τα κόμματα της ..."αθώας" αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού Αιγαίου, ενώ οι βουλευτές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις κατά του κ. Παυλίδη, για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και ζητούν να μην παραπεμφθεί.
Οι κυβερνητικοί συνάδελφοί του, - ελάχιστοι ευτυχώς - του ζήτησαν να παραιτηθεί για να διευκολύνει την ..."παράταξη".
Για ποιά διευκόλυνση, και για ποιά πράταξη μιλάτε κύριοι;
Μήπως θέλατε να πείτε ..."παράσταση" για ένα ρόλο;
Κύριοι ...υποκριτάδες μου:
Ασφαλώς η υπόθεση έχει το αυταπόδεικτο και πολιτικό και ηθικό της βάρος, είναι όμως αυτό αρκετό για να απασχολεί τα ΜΜΕ με τόση ένταση και διάρκεια, όταν μάλιστα έτερες σκανδαλώδεις υποθέσεις, ενώ έβλαψαν στα Δημόσια ταμεία ή στις τσέπες των πολιτών με μυθώδη ποσά, πέρασαν στο... ντούκου;
Και ασφαλώς δεν δίνουμε κανένα ...συγχωροχάρτι στον κάθε ...Παυλίδη.
Για κοιταχτείτε όμως λίγο στους καθρέφτες σας, πριν ψηφίσετε.!!!
Για φέρτε λίγο στο μυαλό σας (;) τις λέξεις μίζα, ρεμούλα, προμήθεια, κλεψιά δωροδοκία, σκάνδαλο, υποκρισία, απατεωνιά...κ.λ.π.
Σας θυμίζουν τίποτε αυτές οι λέξεις ρε πολιτικά ...νεροκολόκυθα;
Σας αποστέλλω με ...οργή την κίνηση του Παυλίδη, - που απέφυγε ο ίδιος - αλλά όχι με τον δείκτη, αλλά με τον ...μέσο δάχτυλο.
Αυτός σας αξίζει...
gianniotis
_________________________
ΥΓ:
Για λόγους ανωτέρας βίας η ροή των αναρτήσεών μας έχει μειωθεί κατά πολύ. Ζητούμε την κατανόηση των φίλων μας. Πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, που θα αποκατασταθεί την Δευτέρα.

1 comments: