Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Μαζέψτε τον...


Ο "ηγέτης" του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τις εργασίες της Δεύτερης Πανελλαδικής Διάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τονπρωθυπουργό για φθηνό ακροδεξιό λαϊκισμό, λέγοντας συγκεκριμένα:
"... Πρωθυπουργός, κατα την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, προσπάθησε να αθωώσει τις τράπεζες για τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, ενώ υπέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ηθικό αυτουργό της βίας..."
Ο ΣΥΡΙΖΑ "ηθικός αυτουργός" της ...βίας; Αποκλείεται.!!!
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσιπρας υποστηριξε ότι παρακολουθεί με αμηχανία τις εξελίξεις, υψώνοντας αντιπολιτευτικούς τόνους, χωρίς να έχει στρατηγική για την υπεράσπιση της Οικονομίας.
Τελος, κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι με καιροσκοπικό και απαράδεκτο τρόπο συνδράμει την κυβέρνηση στην επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
...Μαζέψτε τον.!!!

1 comments:

  1. Ο Τσίπρας ξεκίνησε την καριέρα του ως κνιτάκι, στις καταλήψεις των σχολείων. Στη συνέχεια, όταν τον έδιωξαν από το ΚΚΕ, έκανε 10 χρόνια να τελειώσει το ΕΜΠ, με ειδικότητα στις συνελεύσεις (λένε ότι τραμπούκιζε κιόλας). Μετά ψευτοδούλευε ως επιβλέπων σε...κατεδαφίσεις (πού αλλού;) στην κατασκευαστική του μπαμπάκα του και μετά τον ανακάλυψε ο Αλαβάνος, για να αφήσει διάδοχο, μπας και μείνει ορφανή η πολιτική αλητεία.
    Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να αποκαλούμε τον Τσίπρα απλώς "αληταρά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή