Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ειδήσεις πνιγμένες στην ...αγχόνη.!



Γράφει ο Ιάσων

1.Η φιλοπτωχη Ρωσσια:

Ο Gazprom, ο γιγαντιαίος ρωσικός όμιλος φυσικού αερίου, κάλεσε σήμερα την ΕΕ να βοηθήσει οικονομικά την Ουκρανία για τις αγορές της ρωσικού φυσικού αερίου ώστε να αποφευχθεί μια νέα κρίση ανεφοδιασμού των ευρωπαίων πελατών της. Ουτε λιγο ουτε πολύ η Φιλοπτωχη Ρωσσια ζητησε από την Ευρωπη να καλυψη τις υποχρεωσεις της Ουκρανιας προς την Ρωσσια , ώστε η τελευταια να μην διακοψη κα παλι την παροχη του αεριου στην Ουκρανια και στην Ευρωπη.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/05/2009_281872
Αυτό που δεν μας εξηγησαν οι καλοκαγαθοι Ρωσσοι είναι αν το ενδιαφερον τους οφειλεται στην καλοσυνη τους προς την Ουκαρανια και στηνΕυρωπη ή στην αναγκη τους για ρευστο!!

2. Οι καλες και κακες χουντες:

Να επιτρέψει την «ελεύθερη κάλυψη» της δίκης της Αούνγκ Σαν Σούου Κίι κάλεσαν σήμερα οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα (RSF) την σοσιαλκομμουνιστικη χούντα της Μιανμάρ, ώστε να υπάρξουν περισσότερες πιθανότητες για μια «δίκαιη ετυμηγορία».
Από την έναρξη της δίκης στις 18 Μαΐου σε φυλακή βόρεια της Γιανγκόν (Ρανγκούν), οι στρατιωτικές αρχές της χώρας έχουν κρατήσει μακριά τους ξένους δημοσιογράφους και μόνο δύο φορές επέτρεψαν σε εκπροσώπους του τοπικού Τύπου να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.
Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης, που έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανόνες του κατ΄οίκον περιορισμού που της έχει επιβληθεί, όταν ένας Αμερικανός έφτασε στην κατοικία της κολυμπώντας και παρέμεινε εκεί για δύο ημέρες.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/29/1670486.htm

3. Η Διγλωσσια της Ρωσσιας

Α) Μόσχα είναι αντίθετη στη «γλώσσα των κυρώσεων» στο ζήτημα της Βόρειας Κορέας και κάνει έκκληση για «υπομονή», δήλωσε χθες-τρεις μέρες μετά τη νέα πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας- ο εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας.
«Δεν υπάρχει ανάγκη να καταφύγουμε στη γλώσσα των κυρώσεων. Πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και υπομονή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Νεστερένκο.
Αυτή η δήλωση έγινε ενώ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προετοιμάζει μία απόφαση για να απαντήσει στην πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας.
Β) Ωστόσο, το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών διαβεβαίωσε χθες ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει για την υιοθέτηση κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιαπωνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Ιάπωνα ομόλογότου Χ. Νακασόνες, διαβεβαίωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να μελετήσει το ενδεχόμενο κυρώσεων. Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο υπουργών έγινε με πρωτοβουλία του Ιάπωνα υπουργού Εξωτερικών.
Δηλαδη στον μεν ΟΗΕ δεν συμφωνει η συντροφικη προς την Β.Κορεα , λατρεμενη μας Ρωσσια να επιβληθουν κυρωσεις για την εκτελεσι πυρηνικων δοκιμων και την παραβιασι εκ μερους της Β.Κορεας των σχετικων συνθηκων.Μιλωντας όμως με το Ιαπωνικο υπουργειο εξωτερικων για να μην χαλασουν οι εμπορικες σχεσεις της Ρωσιας με την Ιαπωνια δηλωνει ακριβως τα αντιθετα.
Ομως και οι εντοπιοι φιλειρηνιστες οι παθιασμενοι πολεμαρχοι κατά των εξοπλισμων και υπερμαχοι του αφοπλισμου δεν βρηκαν μια λεξι να πουν για την «ειρηνικη» επιδειξι της Β.Κορεας.Το ιδιο και οι επιλεκτικοι οικολογοι.Τωρα τα συγκεκριμενα πυρηνικα αποβλητα δεν τους ενοχλουν, αφου η πυρηνικη βομβα που επεσε στην θαλασσα δεν ηταν των δολοφονων των λαων αλλα της Λαικιας Δημοκρατιας της Β.Κορεας. Αυτες οι βομβες δεν ζημιωνουν βλεπετε το περιβαλλον…( είναι κομμουνιστικες και είναι οι καλες)
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/29/1670364.htm

4. Ρωσσικη Διπλωματια..

Το ΝΑΤΟ διέταξε την αποπομπή δύο Ρώσων διπλωματών μετά τη φυλάκιση Εσθονού που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ των Ρώσων.
«Δύο Ρώσοι διπλωμάτες ενημερώθηκαν ότι δεν είναι πια ευπρόσδεκτοι εδώ», όπως είπε ανώνυμος διπλωμάτης στο πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με αυτόν, η αποπομπή συνδέεται με την υπόθεση του Χέρμαν Σμιτ, ενός Εσθονού αξιωματούχου στον οποίο επιβλήθηκε το Φεβρουάριο ποινή φυλάκισης 12 ετών για προδοσία, καθώς παρέδωσε πάνω από 2.000 σελίδες με πληροφορίες στην Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR) της Ρωσίας.
Οι δύο διπλωμάτες ήταν μέλη της ρωσικής αποστολής στο ΝΑΤΟ. Η Συμμαχία διέταξε την αποπομπή των διπλωματών την Τετάρτη, την ίδια ημέρα που επαναλήφθηκαν οι επίσημες συνομιλίες ΝΑΤΟ-Ρωσίας σε επίπεδο πρέσβεων, οκτώ μήνες μετά τη διακοπή τους λόγω του πολέμου με τη Γεωργία τον περασμένο Αύγουστο.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/30/1658612.htm
Φανατασθειτε την κατασκοπια να ειχαν διαπραξει οι Αμερικανοι. Ακομη και σημερα το ΚΚΕ θα διαδηλωνε εξω από την Αμερικανικη Πρεσβεια
ΙΑΣΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου