Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Κύριε Παπανδρέου, μη βάζετε στην ...ατζέντα του λαϊκισμού σας και τα Εθνικά μας θέματα...


Για φυγομαχία έναντι των τούρκικων παραβιάσεων πάνω από τα ελληνικά νησιά, αλλά και για τη στάση της απέναντι στο πρόβλημα των μεταναστών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου.
Από το Αγαθονήσι, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε οτι η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε ποτέ την συμφωνία που ο ίδιος είχε υπογράψει ως υπουργός Εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του, Ισμαήλ Τζεμ για επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών.
(...Υπ΄όψιν ότι αυτή η ...συμφωνία πιθανόν να ..."υπεγράφη", όταν ο κ. Παπανδρέου χόρευε ζεϊμπέκικο και ο κ. Τζέμ είχε ...σπάσει τα χέρια του απο το χειροκρότημα...)
Παράλληλα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην έλλειψη υποδομών που έχουν τα ακριτικά νησιά, θέμα που υποσχέθηκε ότι ..."θα" επιλύσει ως ...πρωθυπουργός, (ενώ δεν ...μπόρεσε να επιλύσει ως ...υπουργός των εξωτερικών).
Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2009 αποβιβάστηκαν στο Αγαθονήσι 1.800 μετανάστες, για την περίθαλψη των οποίων υπάρχει μόνο ένας αγροτικός γιατρός.
Επεσήμαναν επίσης ότι οι μετανάστες δεν υποβάλλονται σε έλεγχο για μολυσματικές ασθένειες, αφού δεν υπάρχει νοσοκόμα.
Σύμφωνα με το Νομάρχη Δωδεκανήσου Γιώργο Μαχαιρίδη, τα χρήματα του προϋπολογισμού για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών εξαντλούνται το πρώτο τετράμηνο κάθε έτους, ενώ οι ντόπιοι εστιάτορες δεν τους παρέχουν φαγητό, καθώς έχουν να πληρωθούν τρία χρόνια.
Κύριε Παπανδρέου, ο λαϊκισμός είναι πολύ κακός σύμβουλος για έναν υπεύθυνο (;) πολιτικό, - αν θέλετε να λέγεσθε - και δη εν δυνάμει πρωθυπουργό...
Χωνέψτε το επιτέλους, τόσο για μας προσωπικά, όσο και για τη ...φουκαριάρα τη χώρα μας.
Και προ πάντων - θα πρέπει να χωνέψετε - ότι δεν ήρθατε για διακοπές στην Ελλάδα ως τουρίστας με πτήση ...τσάρτερ.
Σας το λέω αυτό, επειδή οι παραβιάσεις του Εθνικού εναερίου χώρου των νησιών μας κυρίως, (συμπεριλαμβανομένου και του Αγαθονησίου, όπου ...σκόπιμα το επισκεφθήκατε) από πλευράς Τουρκίας, δεν ξεκίνησαν την ...περασμένη βδομάδα.
Ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια, και εντάθηκαν επί των ημερών σας, τότε ακριβώς που ενώ εσείς χορεύατε με τον Τζέμ, οι ...συμπατριώτες του, - και προφανώς φιλαράκια σας - ...χόρευαν στο Αιγαίο.!!!
Κύριε Παπανδρέου, η λογική και η υπευθυνότητα των υγιώς σκεπτομένων ανθρώπων, θα πρέπει πάντα να προηγείται της ...αλαζονείας.
_______________________________
ΥΓ:
Για λόγους ανωτέρας βίας η ροή των αναρτήσεών μας έχει μειωθεί κατά πολύ. Ζητούμε την κατανόηση των φίλων μας. Πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, που θα αποκατασταθεί την Δευτέρα.
gianniotis

4 comments:

  1. για το γιωργο ισχυει το παλια μου τέχνη κόσκινο. και τα ίδια παντελακι μου τα ιδια παντελι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re: "Κύριε Παπανδρέου, η λογική και η υπευθυνότητα των υγιώς σκεπτομένων ανθρώπων, θα πρέπει πάντα να προηγείται της ...αλαζονείας."

    Ο λογικός και υπεύθυνος πολιτικός δε μπορεί ποτέ να είναι αλαζόνας. Όταν επιδεικνύει αλαζονεία, απλούστατα δεν είναι ούτε λογικός ούτε υπεύθυνος. Είναι απλά καιροσκόπος και επικίνδυνος για τη χώρα του, και πολύ μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας πονέσει λιγο το Γιωργάκι, αλλα θα σας περασει. Οπως σας περασε και με τον Ανδρέα, δεξιουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράκρουση υποκρισίας και προεκλογικής δημαγωγἰας
    έχουμε εδώ.
    Ο Γ.Π. είναι πιο υποτελής και από τους υποτελείς.
    Ούτε στοιχειώδη, έστω ψεύτικη, αυτοκριτική δεν έκανε...
    Ας μην τρέφουμε, λοιπόν, αυταπάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή