Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Κυρία Μπακογιάννη, σας μένουν μόνο πέντε μέρες μέχρι να παραιτηθείτε.!


Κυρία Μπακογιάννη.!

Προ ημερών, σας δείξαμε εδώ το δρόμο που ακολουθούν οι αξιοπρεπείς πολιτικοί, όταν θίγονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας τους.
Ο δρόμος Κα Μπακογιάννη είναι η ..."Παραίτηση"
Σας παραθέτουμε την αντίδραση της ομογένειας πάνω σ' αυτή την ηττοπαθή και παθητική στάση που κρατάτε έναντι των Σκοπίων, και εύχομαι ως gianniotis, "να σας φωτίσει ο Θεός".

"...Επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έστειλαν οι ομογενείς εκ Μακεδονίας από όλη την υφήλιο, εκφράζοντας την απόλυτη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να επιτρέψει στον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ να έρθει στην Κέρκυρα, για την υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με πτήση των "Μακεδονικών Αερογραμμών". Μάλιστα ζητούν την παρέμβασή του ανώτατου άρχοντα, ώστε να ματαιωθεί η προσγείωση του συγκεκριμένου αεροπλάνου σε ελληνικό αεροδρόμιο..."
________________
Κυρία Μπακογιάννη.!
Σκοπιανό αεροπλάνο με "Μακεδονικά σήματα", δεν πρέπει να πατήσει σε Ελληνικό έδαφος.
Κρατείστε την ντροπή για τον εαυτό σας, εφόσον δείχνετε πως δεν έχετε "τσίπα", και μην την πετάτε στα ...μούτρα μας.
Η ντροπή θα είναι όλη δική σας.
gianniotis.

5 comments:

  1. Ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη κ. Μπακογιάννη. Αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της πολιτικής σας. Δεν μπορεί να μας ντροπιάζει ένα κωλοκρατίδιο και εσείς να χασκογελάτε σαν χαζοχαρούμενοι. Να το θυμάστε αυτό.

    Ένας ΝΔκράτης με πατέντα. Αλλά μέχρι πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έριξε για τα καλά στην παγίδα ο Καραμανλής την Ντόρα Μπακογιάννη, τώρα αυτή θα πληρώσει τα σπασμένα άν και η συνυπευθυνότητα του πρωθυπουργού είναι δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια
    Προεδρικό Μέγαρο
    Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
    Αθήνα Τ.Κ 100 28
    Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε,
    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ΗΠΑ, Αυστραλίας, Ευρώπης, Καναδά και Αφρικής εκφράζουν έντονη διαμαρτυρία για την απαράδεκτη, εθνικά επιζήμια, προσωπική απόφαση της Υπουργού Εξωτερικών κ. Ντόρας Μπακογιάννη (σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυρων Ελληνικών εφημερίδων), να αποδεχτεί την είσοδο στην Ελλάδα του Υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ, κ. Μιλόσοσκι για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα στις 27-28 Ιουνίου, με αεροσκάφος των «Μακεδονικών» αερογραμμών. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μιλόσοσκι πρόσφατα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να προωθήσει το θέμα της μηνύσεως της πΓΔΜ εναντίον της Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι ο ίδιος κ. Μιλόσοσκι ο οποίος μιλά για καταπιεσμένη «Μακεδονική», «Αλβανική» και «Τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα. Ακόμη είναι ο ίδιος κ. Μιλόσοσκι ο οποίος σε συνέντευξή του στην ελληνική τηλεόραση προ δυο ετών μιλούσε για προβλήματα μεταξύ «Μακεδόνων» και Ελλήνων και μεταξύ «Μακεδονίας» και Ελλάδας, χωρίς καμιά αντίδραση από την κ. Μπακογιάννη. Επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ σε διάφορες συνεντεύξεις του στον Ελληνικό και διεθνή Τύπο ισχυρίστηκε πως έως και το 1988 το βόρειο αυτό κομμάτι της ελληνικής γης δεν ονομαζόταν Μακεδονία, αλλά Βόρεια Ελλάδα... και το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ουδέποτε τον διέψευσε.
    Η απόφαση αυτή της κυρίας Υπουργού αποτελεί εξευτελισμό της χώρας μας με απόλυτη υπευθυνότητα του Υπουργείου Εξωτερικών διότι δεν είναι «εξαίρεση», όπως ισχυρίστηκε ο αντιπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Δελαβέκουρας, αλλά σαφέστατη απόκλιση από την πολιτική που έχει διακηρύξει η παρούσα κυβέρνηση και ενέκρινε ο ελληνικός λαός δια της ψήφου του και διακύβευση εθνικών συμφερόντων.
    Υπενθυμίζουμε ότι όταν η Εξοχότητά Σας κάλεσε τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας της πΓΔΜ, κ. Τσερβενκόφσκι δεν του επετράπη να μπει στη χώρα με αεροσκάφος των «Μακεδονικών» αερογραμμών, μια πολύ σωστή και εθνικά αξιοπρεπής απόφαση. Η ως άνω παραχώρηση της κυρίας Υπουργού αναιρεί την αξιοπρεπή αυτή στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, παραβιάζει την κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης και αυτό πριν καν αρχίσει ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.
    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις ανά την υφήλιο σας καλούν με την ιδιότητά σας ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων να παρέμβετε άμεσα και να διαφυλάξετε τα εθνικά συμφέροντα και την εθνική αξιοπρέπεια της Ελλάδος, ματαιώνοντας την προκλητική πτήση του κ. Μιλόσοσκι.
    Με εκτίμηση,
    Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής-Νίνα Γκατζούλη, Ύπατη Πρόεδρος
    Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
    Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
    Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
    Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Δημήτριος Βουγιουκλής, πρώην Πρόεδρος
    Κοινοποίηση:
    Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή
    Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Παπανδρέου
    Πρόεδρος Βουλής κ. Σούφια
    Αρχηγούς κομμάτων
    Υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακοογιάννη
    Ελληνικό Κοινοβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς κ. Ντόρα Μπακογιάννη
    Υπουργό Εξωτερικών
    Υπουργείο Εξωτερικών
    Αθήνα
    Αγαπητή κυρία Υπουργέ,
    Δια της παρούσης εκφράζουμε την ανησυχία και αγωνία μας για την αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης της επιστολής που απευθύνουν περισσότεροι από 300 κορυφαίοι ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο προς τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα προτρέποντας την κυβέρνησή του «να συμβάλει στον τερματισμό της παραχάραξης της ιστορίας από την π.Γ.Δ.Μ. και να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης κυβέρνησης του Τζωρτζ Μπους».
    Η απορία μας είναι εύλογη καθώς τον περασμένο Απρίλιο το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας διέθεσε ένα υπέρογκο ποσό από τον προϋπολογισμό του για καταχωρήσεις στον διεθνή Τύπο της ατυχούς και λανθασμένης κατά κοινή ομολογία διαφήμισης με τίτλο "What is in a name".
    Τώρα διαθέτετε στα χέρια σας μία επιστολή η οποία ανατρέπει τους ισχυρισμούς της π.Γ.Δ.Μ. και ενδυναμώνει τη διαπραγματευτική ικανότητα της Ελληνικής πλευράς σε μία ευνοϊκή συγκυρία πραγμάτων για τη χώρα μας.
    Ευελπιστούμε για μια θετική απάντηση ως προς την αξιοποίηση της επιστολής,
    Νίνα Γκατζούλη-Πρόεδρος Μαρία Χατζηνάκου-Γραμματεύς
    Κοινοποίηση: κ. Κάρολο Παπούλια-Πρόεδρο της Δημοκρατίας
    Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή
    Μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι προδότες και οι 151 της Ν.Δ.
    Αν δεν είναι, ας βγούνε 2 να ρίξουν την κυβέρνηση, ώστε να μην πάει η αρχιπροδότης στην Κέρκυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή