Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Οι δολοφόνοι μίλησαν


Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκεται από χθες το βράδυ η προκήρυξη της συμμορίας δολοφόνων "Σέχτα Επαναστατών", με την οποία τα ανθρωποειδή μέλη της, αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. Νεκτάριου Σάββα, πριν από μία εβδομάδα στα Πατήσια.
Το gianniotis blog για λόγους αρχής, δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσει ούτε μια λέξη από το περιεχόμενο της προκήρυξης, αλλά ούτε και πρόκειται να δώσει ποτέ ...βήμα σε φονιάδες.

7 comments:

  1. Συγχαρητηρια. Αυτη πρεπει να ειναι η αντιδραση σοβαρων πολιτων. Δεν αναμεταδιδουμε σκουπιδια απο αρρωστημενα μυαλα, που με προβοκατορικες ενεργειες ταχαμου ακολουθουν αριστερη λαικη πολιτικη. Οι λακεδες της νεας ταξεως θα μας υποδειξουν και τον τροπο οργανωσης της κοινωνιας μας; οι εθνομηδενιστες απευθυνονται στους ΕΛΛΗΝΕΣ με υποδειξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε για τη στάση σου κ.Γιαννιώτη, μα πιο πολύ επειδή τους ονομάζεις //συμμορία δολοφόνωνκαι φονιάδες// και όχι επαναστατική οργάνωση όπως όλοι το κάνουν.
    Η.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ για μια εξαίρεση. Ας δημοσιευτεί μόνο αυτή η κυνική παράγραφος-εξομολόγηση για να γνωρίζει ο λαός την "ιδεολογία" της ΣΕΧΤΑΣ:

    "Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε 1:05 μμ.

    Οι φονιάδες που σκοτώνουν εν ψυχρώ, εν κρυπτώ και αναιτίως, δεν μπορεί να έχουν ..."ιδεολογία".
    Τα κτηνώδη ένστικτά τους, καθώς και η όποια ανθελληνική ενέργειά τους, χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης και είναι ανάξια σχολιασμού.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ gianniotis.gr είπε...
    Χαίρομαι που δεν δημοσιεύεις το περιεχόμενο της προκήρυξης. Όσο για την ψυχιατρική διερεύνηση !! μάλλον παλούκωμα τους πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή