Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Σωσίβιο για το σκουριασμένο "καράβι" του ΠΑΣΟΚ!...


Λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές, παρατηρούμε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο κύριος Παπανδρέου προκειμένου να παραπλανήσει τον Έλληνα Ψηφοφόρο, για να υφαρπάξει την ψήφο του, δεν διστάζει να συκοφαντεί και να δυσφημεί την Χώρα μας στο Εσωτερικό και Εξωτερικό, να αποκαλεί τους αντιπάλους "Βαρβάρους" και να κινδυνολογεί λέγοντας: "Ή αλλάζουμε – Ή βουλιάζουμε".
Εμείς οι Νεοδημοκράτες σε αυτές τις ανευθυνότητες του ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου υπενθυμίζουμε ότι στα είκοσι χρόνια που κυβερνούσαν τον τόπο:
1. Δεν βρέθηκε κανείς Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να δυσφημεί και να συκοφαντεί την Χώρα του.
2. Επί της πενταετούς Κυβερνήσεως της Ν.Δ. και του Κώστα Καραμανλή δεν εκδιώχθηκε κανείς. Ενώ αντίθετα επί ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζονταν τακτικές που ταπείνωναν και υποβάθμιζαν τους Έλληνες (μεταθέσεις, διώξεις, διαχωρισμοί).
Τελειώνοντας, τονίζουμε επίσης ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σαν Δύναμη Ευθύνης και ο Πρωθυπουργός ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ σαν εγγυητής της ενότητας και εμπνευστής των μεταρρυθμίσεων, δεν συμμετέχουν σε αυτό τον κατήφορο. Διαβεβαιώνοντας όλους τους Ψηφοφόρους και ειδικά στο σκουριασμένο και βουλιαγμένο καράβι του κ. Παπανδρέου ότι θα τους παρέχουμε, εάν χρειαστεί, σωσίβιο βοηθείας και σωτηρίας.
Ευχαριστώ.
Γιάννης Γκουβάς
Μέλος Τ.Ο. Ν.Δ. ΔερβιζιάνωνΛάκκας Σουλίου

1 comments:

  1. Ενώ ο Καραμανλής με το "σεμνά και ταπεινά" και τα "τα σουβλάκια Μπαϊρακτάρη" δεν υφάρπαξε πριν 6 χρόνια την ψήφο μας...

    Επίσης, είναι πάρα πολύ προκλητικό να βάζετε φωτό από "ΛΟΥΚΕΤΟ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή