Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Μετανιωμένος ο Αλέκος για την επιλογή Αλέξη στον Συνασπισμό


Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος μετά από ένα διάστημα έσπασε τη σιωπή του και έριξε λάδι στη φωτιά.
"...Δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα ότι έχω μετανιώσει, αλλά πρέπει να τα ξαναδούμε όλα από την αρχή..." δήλωσε όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΝ.
Ισως και να έχει μετανιώσει για το δαχτυλίδι ο Αλέκος.
Επίσης, στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδεύσει προς τις εθνικές εκλογές με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα ο κ. Αλαβάνος είπε ότι δεν τον απασχολεί το θέμα αυτό, αλλά "...ετο ζήτημα ίναι πώς θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα σωστά διδάγματα και ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει ελπίδα στον κόσμο..."
Με την απάντησή του ο κ. Αλαβάνος "αδειάζει" τον νεαρό Αλέξη και στέλνει το μήνυμα ότι "το θέμα δεν είναι ποιος και πού, αλλά να σωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ".
Αλλωστε, ο ίδιος τόνισε με νόημα: "...αυτό είναι το θέμα και όχι πώς θα μοιράσουμε τα ιμάτιά μας..."
Ο κ. Αλαβάνος παρομοίασε με ένα μικρό σεισμό το εκλογικό αποτέλεσμα, εκτιμώντας όμως ότι οι μετασεισμικές δονήσεις δεν θα κρατήσουν πολύ.
Έκανε και την αυτοκριτική του όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος έχει ευθύνες και μάλιστα σημαντικές, λόγω της θέσης του ως προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι το εγχείρημα της συλλογικότητας έχει τριβές, αλλά πρέπει να κινηθεί σ’ ένα διαφορετικό μοντέλο από τα αρχηγικά κόμματα.
__________________________________
Κύριε "φτωχέ" σαλαμ Αλέκουμ, έκανες ένα μεγάλο και τραγικό λάθος.
Υποτίμησες σε μεγάλο βαθμό τη νοημοσύνη της Ελληνικής νεολαίας, θεωρώντας ότι εκπέμπει στο ίδιος μήκος κύματος με αυτό του εκλεκτού ...σχοινοδεμένου σου.
Έπρεπε να αντιληφθείς νωρίτερα ότι το άτομο αυτό είναι για δέσιμο στην κυριολεξία.
Δεν το λέω εγώ, αλλά η εικόνα του.
Και δεν πιστεύω να έχεις παράπονο. Στα ...δεξιά την έβαλα.
gianniotis

1 comments: