Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Κύριε Παπανδρέου, αν είχες φιλότιμο θα ...σιωπούσες

Με απόφαση Γιώργου Παπανδρέου,
η Ελλάδα χρηματοδότησε τα Σκόπια.!

75 εκατ. ευρώ στα Σκόπια "κατά παρέκκλιση"

Η χρηματοδότηση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας με 74.840.000 ευρώ προβλέπεται σε τροπολογία που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για την οργάνωση των υπηρεσιών διεθνών οικονομικών σχέσεων οι συναρμόδιοι υπουργοί Γ. Παπανδρέου και Ν. Χριστοδουλάκης.
Σύμφωνα με την τροπολογία, η χρηματοδότηση γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις περί δημοσίου Λογιστικού και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΟΟΣΑ, "...κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων..."
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 23/10/2003

4 comments:

  1. Την έχει λερωμένη την φωλιά του απο παντού ο Παπανδρέου, το ξέρει καλά ο Καραμανλής αυτό γι'αυτό βρίσκει να τα κάνει όλα αυτά που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ JEFRY ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΤΙΣΑΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ ΠΑΜΕ. ΑΦΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΜΟΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. """""""""Φιλότιμο;"""""""""""
    Τι έγινε παλκώσατε τα ανέκδοτα τώρα???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή