Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

"Ο γιος μου δολοφονήθηκε"

Την άποψη ότι ο Μάικλ Τζάκσον έπεσε θύμα δολοφονίας εξέφρασε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο πατέρας του διάσημου τραγουδιστή, Τζο.
Τα αποσπάσματα της συνέντευξης δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα.
Στην συνέντευξή του στο ABC, ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ο "βασιλιάς της ποπ" είχε εξάρτηση από τα φάρμακα.
"Δεν γνώριζα τα ονόματα" των φαρμάκων που έπαιρνε ο Μάικλ Τζάκσον, εξήγησε ο 80χρονος Τζο Τζάκσον.
Ο ίδιος πρόσθεσε τέλος ότι "...όλα τα φάρμακα που ο Μάικλ Τζάκσον μπορούσε να παίρνει είχαν ως προορισμό να του προσφέρουν ηρεμία, καθώς εργαζόταν πολύ σκληρά. Αυτά τα φάρμακα είχαν σκοπό να τον βοηθήσουν να κοιμηθεί. Όμως δεν ξύπνησε ποτέ. Ο Μάικλ πέθανε στον ύπνο του...", τόνισε.
Η συνέντευξη του Τζο Τζάκσον στο ABC θα μεταδοθεί στην πλήρη της μορφή την Τρίτη.
Στο μεταξύ, ακόμα παραμένουν άγνωστα τα αιτία του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή.
Δυο εβδομάδες μετά το θάνατο του τραγουδιστή η εξάρτησή του από τα φάρμακα και ο ρόλος των γιατρών του βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάκρισης.
Την Πέμπτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times, που επικαλείται πηγές που πρόσκεινται στην ανάκριση, το Ινστιτούτο ιατροδικαστικής του Λος Άντζελες απαίτησε επίσημα από πολλούς γιατρούς του σταρ να υποβάλλουν επίσημα τους ιατρικούς φακέλους του τραγουδιστή.
Μάλιστα, το CNN μετέδωσε ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε ότι οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων πριν αποφασίσουν αν πρόκειται για δολοφονία ή για τραγικό ατύχημα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου