Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Ζητείται πάραυτα Εισαγγελεύς. Στο indymedia διαπράττεται αυτόφωρο και διαρκές αδίκημα (365 ΠΚ)

Αδιανόητο...

Σ' αυτή τη διεύθυνση που αποτελεί ντροπή για το διαδίκτυο,
διαπράττεται αυτή τη στιγμή ένα αυτόφωρο και διαρκές αδίκημα.
Συγκεκριμένα, αν εκείνοι που θεωρούν ότι η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημαικό άσυλο που τους παρέχεται, μπορούν να προβαίνουν και σε τέτοιου είδους εγγραφές, τότε μάλλον τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα απ' ότι μπορεί να φαντασθεί και ο πιο διεστραμμένος νους.
Σ' αυτόν τον ιστότοπο προσβάλλεται η μνήμη των νεκρών ηρώων, με βάναυση και κακόβουλη εξύβριση, ξεπερνώντας κάθε ανθελληνικό προηγούμενο.
Πρόκειται για τους νεκρούς ήρωες των Ιμίων, αλλά και άλλους πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας και στο βωμό του καθήκοντος για την πατρίδα.
Συγκεκριμένα η αισχροσελίδα αναφέρεται στους:
  1. Νεκτάριο Σάββα

  2. Σπύρου Θεοδώρου

  3. Σπανουδάκη

  4. Βλαχάκο

  5. Καραθανάση

  6. Έκτορα Γιαλοψό.
Μεταξύ των νεκρών ενστόλων που προσβάλλεται βάναυσα η μνήμη τους, είναι και οι τρεις πιλότοι που χάθηκαν την νύχτα των Ιμίων, τον Ιανουάριο του 1996!
Ζητείται πάραυτα Εισαγγελεύς

26 comments:

  1. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala den iparxei ENA palikari se evaisthiti ipiresia na mathei pio !@#!@$ to egrapse kai na ton steilei na dei tou sprogonous tou?
    Eleos pia me ta !@##@$!
    ante giati sto telos tha paroume apo thessaloniki ta opla kai tha erthoume na eleftherosoume tin sklavomeni pia athina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρίξε μια μάτια σε αυτή τη σελίδα να φρύξεις
    www.bulgarmak.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIANNIOTIS TI EGINE KAI TO KAFENEIO KATARGHTH-HKE? XTHES BRADY HTAN OK

    O UP SIDE DOWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να τον κανουμε τον εισαγγελεα..Αυτα τα παιδια ειναι τα παιδια μας, που τα μεγαλωσαμε θερμοκηπιακα, με μπολικο λιπασμα και απεριοριστη ελευθερια. Τους μαθαμε οτι την εβδομη ημερα ο θεος εφτιαξε τον Κωνσταντινο μας ή τον Αλεξανδρο μας, το παλληκαρι μας δηλαδή, και του ειπε: να ο κοσμος σου γιε μου ολα δικα σου ειναι...
    Οταν ο κωνσταντινος αρχισε να συνειδητοποιει οτι ειναι ενας απλος κωτσος θυμωσε το παλληκαρι και αρχισε να τα σπαει...Η συνειδητοποιηση οτι ειναι και μαλακας ερχεται οταν τα εχει κανει ρημαδιο, οταν ειναι δηλαδη αργα..
    Δεν χρειαζεται εισαγγελεας, τρελλογιατρος για τους πρωην (εμας) και τους νυν.. Η θεραπεια ειναι δουλεια στην μικρη ηλικια, τα καλοκαιρια αντι να κανουν διακοπες (να διακοψουνε τι δηλαδη.. τελος παντων) θα επρεπε να ειναι στα χωραφια, στα γιαπια, στο εμποριο και δεν ξερω που αλλου.. να δουλευουνε, με αυτον τον απλο τροπο το παιδι γινεται αντρας και το κοριτσι γυναικα αλλιως εχομε μαλακες.
    Περτα και το δωρακι σας...
    http://www.youtube.com/watch?v=TYHm0jqDQBg&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι λετε ρε!


    Είναι καθαρά προβοκάτσια. Το μήνυμα έχει σβηστεί σχεδόν μόλις αναρτήθηκε.

    Αφού είναι στα κρυμμένα ρεεεεε!
    Είστε ηλεκτρονικά αναλφάβητοι αλλά ως τέτοιοι μόνο αντίστοιχους ανεγκέφαλους μπορείτε να παρασύρετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 8:37 πμ.

    Άσε τα "ρε" και τις δήθεν "προβοκάτσιες".
    Το μήνυμα ανέβηκε από την αισχροσελίδα, και δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να το παρακολουθήσω περαιτέρω.
    Εξ' άλλου μόνος σου το λές ότι: "...Το μήνυμα έχει σβηστεί σχεδόν μόλις αναρτήθηκε..."
    Και μια και το παίζεις ..."ηλεκτρονικός φωστήρας", έχω να σου πω ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει ανάρτηση σε ξένο blog, αν αγνοία του διαχειριστού.
    Μόνο ο ίδιος ο διαχειριστής μπορεί να ανεβάσει και να διαγράψει ανάρτηση.
    Όλα τα υπόλοιπα ...ρίξτα προς τους αφελείς.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε (από τα παλιά) O UP SIDE DOWN.

    Χρόνια και ...ζαμάνια έχω να δω το όνομά σου και τα ...σχολιανά σου.
    Σε καλωσορίζω, μαζί και με τους άλλους φίλους.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι δολοφονοι του indymedia υποστηριζουν τον Αλβανο-βιαστή -παιδεραστη της Λήμνου. Απειλουν την κοινωνια μας και οι ανικανοι πολιτικοι κοιμουνται!

    http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/07/indymedia_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η θέση του εξυπηρετητή του Indymedia στο ΕΜΠ


    Ο πρύτανης και η ΕΔΕΤ μας κοροϊδεύουν γιατί για να αποκόψουμε έναν εξυπηρετητή (server) από το διαδίκτυο (διαδικασία πέντε λεπτών) χρειάζεσαι την διεύθυνση δικτύου και τίποτα άλλο, δεν χρειάζεσαι να εντοπίσεις τον εξυπηρετητή. Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν ξέρουν από δίκτυα ένα ανάλογο παράδειγμα είναι όταν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θέλει να μπλοκάρει ένα αριθμό τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να βρεί την συσκευή για να μπλοκάρει τον συγκεκριμένο αριθμό.

    Βλέπουμε την ανταλλαγή των εξωδίκων μεταξύ ΕΔΕΤ και ΟΤΕ και τους ανήξερους γα την τοποθεσία στο ΥΠΕΠΘ και στο ΕΜΠ για την διακοπή των υπηρεσιών του Indymedia. Δεν επιτράπηκε ο έλεγχος του ΟΤΕ στο ΕΜΠ για την ανεύρεση του εξυπηρετητή από την ΕΔΕΤ και το ΕΜΠ. Προσπαθούν ματαίως να παρατείνουν την ζωή της ιστοσελίδας. Αφού δεν μπορείτε να τον βρείτε εσείς θα σας πούμε εμείς που είναι. Βρίσκεται στο Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και ειδικότερα στο εργαστήριο Εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας με διεύθυνση δικτύου 147.102.85.33. Το όνομα του εργαστηρίου στους υπολογιστές φαίνεται σαν biotopos.chemeng.ntua.gr και από ότι είδαμε διαθέτει και ένα ωραίο έγχρωμο laser εκτυπωτή. Γενικά στο υποδίκτυο υπάρχουν αρκετοί υπολογιστές, εξυπηρετητές ιστοσελίδων, εξυπηρετητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δρομολογητές. Σας το δίνω και σε σχεδιάκι μήπως "εντοπίσουν" οι υπεύθυνοι του ΕΜΠ τον εξυπηρετητή, εκτός αν δεν μπορούν να βρούν το συγκεκριμένο εργαστήριο...

    Στο ίδιο εργαστήριο και στον ίδιο εξυπηρετητή φιλοξενούνται και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia: patras.indymedia.org, community.athens.indymedia.org, thessaloniki.indymedia.org και valencia.indymedia.org

    Να σημειώσουμε ότι το όνομα athens.indymedia.org δεν ανήκει σε κάποιον Έλληνα πολίτη, αλλά όπως είχαμε δείξει και στην πρώτη αποκάλυψή μας ότι η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε εξυπηρετητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αλλά σε μια εταιρεία: IMC Tech
    Organization: IMC
    Address 1: Rua Paulistania # 432, cj.132, Sumarezinho
    City: Sao Paulo
    State: SP
    Zip: 05440-00
    Country: BR
    Phone: +55.119491645

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερχόμαστε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή. Εκεί υπάρχουν παράνομοι εξυπηρετητές ραδιοφώνου όπως ο http://www.1431am.gr με διεύθυνση 155.207.18.114 και όνομα εξυπηρετητή radiofono.eng.auth.gr.

    Εκεί φιλοξενείται και μια άλλη ιστοσελίδα http://anarxikoiaigaleo.squat.gr/ (Πρωτοβουλία αναρχικών Αιγάλεω) και η http://pat61.squat.gr/ (Κατάληψη Πατησίων και σκαραμαγκά) με διεύθυνση 155.207.18.107 και με όνομα εξυπηρετητή radioplayer.eng.auth.gr. Οι εξυπηρετητής βρίσκεται μέσα στο Κέντρο Υπολογιστών.

    Διαχειριστές του κέντρου:

    Μαμαλάκης Γεώργιος, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος
    E-mail: support@eng.auth.gr
    Τηλέφωνο: 2310 996310 ή όπως βρίσκουμε από τα αρχεία εγγραφής του χώρου το τηλέφωνο 2310-998417 είναι για αναφορά κακόβουλων χρήσεων των υπηρεσιών.

    Πάμε τώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου βρίσκουμε την σελίδα Θερσίτης http://www.thersitis.gr/ με διεύθυνση 194.177.218.66 με όνομα εξυπηρετητή betatester.panteion.gr στο ίδιο υποδίκτυο που βρίσκεται το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων.

    ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ Υπεύθυνοι:

    Πανταζής Γεώργιος, System Administrator, 210 921 0214

    Χρήστος Ζώτος, System Administrato, 210 920 1463

    Ζαφειράτος Γιώργος, System Administrator, 210 920 1469

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. bulgarmak

    ισον νικος στωιδης εδεσσα.

    ισον ουρανιο τοξο.

    ισον σκοπιανο υπεξ.

    ισον τουρκικη mit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χεστα επαναστατων

    Σ.Σεισιδης

    Δημητρακης

    Τσιρωνης

    Μ.Σεισιδης

    Καλαϊτζίδης

    Ασπιώτης

    Καρασαρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην κάνεις διαφήμιση στους σκατόψυχους. Αυτοί δεν είναι bloggers, είναι ένα ανακάτωμα ανθρώπων, που βγάζουν τα κόμπλεξ τους γράφοντας π@π@ριές... Κι απ' ότι ξέρω από το αντίστοιχο της Πάτρας, είναι καμμιά 20αριά, που έχουν τους κωδικούς...
    Και δυστυχώς ψιλοσυμφωνώ με τον "αντιπροοδευτικός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TI ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ.............ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "έχω να σου πω ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει ανάρτηση σε ξένο blog, αν αγνοία του διαχειριστού."
    Το indymedia δεν ειναι μπλογκ, ο καθένας μπορεί να αναρτήσει οτι θέλει, κι απο 'κει και πέρα είναι στο χέρι των διαχειριστών αν θα το κρατήσουν ή οχι. Το συγκεκριμένο σβήστηκε αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε 12:46 μμ

    Αφού επιμένεις ότι σβήστηκε, κάνε ένα κλικ στην παρακάτω δ/νση, κι' όλα τα υπόλοιπα, άστα για ...αργότερα.

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1053269#1053269

    Ήθελα όμως να μάθω:
    Οι διαχειριστές του indymedia - που δεν είναι blog -, έχουν καθόλου φιλότιμο;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε φίλε κρυμένο είναι. Δεν το βλέπεις?? Στο indymedia, οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την πολιτική δημοσιεύσης (οπως αυτό) πάει στα κρυμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1,29 πρέπει να είσαι πολύ κόπανος. τι πάει να πει είναι στα κρυμμένα ρε αφού το, κείμενο φαίνεται όταν πας στη σελίδα. Δηλαδή αν σε μια εικόνα μπει υδατογράφημα, παύει να φαίνεται η εικόνα και είναι κρυμμένη; ρε θα μας τρελλάνεις τελείως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..Γιατι δυστυχως συμφωνεις μαζι μου ρε κεντρι; αμα συμφωνεις ..συμφωνεις, παει και τελειωσε, ειμαστε αντρες και κραταμε το λογο μας, αμα λαχει να 'ουμ, επειδη το προγραμμα που κουβαλας στο κεφαλι κλωτσαει, πρεπει να νοιωθεις ασχημα διοτι συμφωνει η λογικη...δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι.... Ενα σας λεω, ότι μας μαθανε, ότι κουβαλαμε στο ξεροκεφαλο μας ειναι προϊον μιας μακρας αλυσιδας εγκληματικων φυσιογνωμιων που επειτα απο μια περιφανη νικη (ενα ιδεχθες κακουργημα κατα κανονα), αυτο μετουσιωνοταν σε κανονες και προτυπα ζωης. Ετσι φτασαμε να κουβαλαμε στο κουβαδακι που εχομε στους ωμους, ενα σωρο συνταγες για το πως να τρωμε, πως να γαμαμε, πως να κοιμομαστε, σε πια ηλικια να αρχισομε να ντρεπομαστε που ζουμε, και αλλα τετοια δηλαδή...αντιλαβου ε; H λυση ειναι ενα καλο σφουγγαρι, σβηνεις όλες τις μαλακιες που σου μαθανε και πατωντας πανω στη δικη σου λογικη την αρχεγονη, την βαθια φωνη που βγαινει μεσα απο το καταπιεσμενο σου ειναι, ξαναγραφεις το προτυπο ζωης σου...Θα εντυπωσιστεις απο το αποτελεσμα, προϋποθεση να υπαρχει ακομη αυτη η φωνη, διοτι κατα κανονα την ξεσκιζουμε πολυ νωρις. Θα νοιωσεις αγαπη για τα παντα, ηρεμια, αρμονια κτλ κτλ.. Ακου δυστυχως συμφωνει!!καλο κι'αυτό...
    Οσο για τον ανωνυμο 8:37, ναι πραγματι ηταν τοσο καλα κρυμμενα που τα ειδα και 'γω ο θεοστραβουλιακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. προς 3:04, εσύ εκτός απο κόπανος είσαι και μεγάλος μαλάκας. Πήγαινε γράψε και σύ την παπαριά σου στο ίντυ. Να δεις οτι εκεί θα πάει, τίποτα δε σβήνεται τελείως απ'το ίντυ. Ακόμα και τα μέλη της συντακτικής ομάδας να βρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 5,25
    Δηλαδή ρε φίλε για να καταλάβουμε και εμείς οι μαλάκες θέλεις να μας πεις ούτε λίγο ούτε πολύ ότι συμφωνείς με αυτά που είναι γραμμένα αυτή τη στιγμή στο κωλοϊντυ????
    Συμφωνείς ρε φίλε να βρίζονται άνθρωποι νεκροί που έπεσαν στο καθήκον αλλλα και για όποιον άλλον δεν έχει σημασία.
    Γιατί αν συμφωνείς, έπρεπε εμείς να ασχολούμεσατε με κάτι άλλο τώρα παρά μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε φασιστες μπαινετε στο ιντυ τρολλαρετε και μετα τις τρολιες σας τις βαζετε στα μπλογκ σας για να εχετε μπουρδες να λετε....

    και φυσικα ουτε λογος δεν γινετε για το οτι το ποστ ειναι στα κρυμμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το σχόλιο "17 Ιούλιος 2009 10:40 πμ "
    δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε Γιαννιώτη, ευχαριστώ για την αναφορά στο ιστολόγιό μου (που αποτέλεσε πηγή σου) στο τέλος της εγγραφής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή