Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Επίθεση εντυπώσεων από Λοβέρδο στην Άγκυρα

Για "ανατριχιαστική επιβεβαίωση όσων φοβόμασταν και βασίμως υποθέταμε πως έχουν γίνει" έκανε λόγο την Κυριακή ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στην ταυτοποίηση λειψάνων Κυπρίων αιχμαλώτων κατά την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο.
Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι πρόκειται για μια όψη της Τουρκίας την οποία η ίδια όχι μόνο δεν αφήνει πίσω στο παρελθόν να ξεχαστεί, αλλά πάνω στην οποία θεμελιώνει και το μέλλον της, με τη βοήθεια δυνάμεων που αντιστρατεύονται την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης και χρησιμοποιούν την Τουρκία ως άξονα.
Μεταξύ των 24 Ελληνοκυπρίων που βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν είναι και τα οστά 5 στρατιωτών, οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ ενώ είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι.
Φωτογραφίες των 5 στρατιωτών είχαν ληφθεί από Τούρκο δημοσιογράφο και είχαν δημοσιευτεί σε όλες τις ελληνοκυπριακές εφημερίδες το 1974.
________
gianniotis:
Κύριε Λοβέρδο, άπαντες το γνωρίζατε, το γνωρίζαμε και το γνώριζαν, ότι η Τούρκικη θηριωδία στην Κύπρο δεν ήταν ...βάσιμη υπόνοια, - όπως την αποκαλείτε - αλλά μια σκληρή πραγματικότητα.
Μην εκτοξεύετε λοιπόν ....μεταχρονολογημένα πυρά κατά της Άγκυρας, μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων. Τα πράγματα, είναι πολύ χειρότερα απ' ότι φαντάζεσθε, αλλά με τις κουμπαριές και τις ζεϊμπεκιές των πολιτικών ..."αρχηγών", δεν μας πείθετε ότι το θέμα, σας ...πονάει και τόσο πολύ.!
Κινήσεις εντυπωσιασμού από εσάς προσωπικά, δεν τις περίμενα.!

1 comments: