Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Αγνώμων, προκλητική και αχάριστη η Κων/να Κούνεβα

Η ..."συνδικαλιστική της δράση", εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν η αφορμή για την επίθεση εναντίον της, η Κωνσταντίνα Κούνεβα και καταγγέλλει, ότι ''...δεν υπήρξε καμία ουσιαστική στήριξή της από τους επίσημους φορείς, καθώς και ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών δεν συνεχίζονται σωστά..."

Η "προστατευόμενη" των αριστερών - δημοκρατικών και ...προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, Κωνσταντίνα Κούνεβα επτά μήνες έπειτα από την ..."επίθεση" εναντίον της, εκτιμά στη συνέντευξή της ότι η συνδικαλιστική της δράση ενόχλησε αρκετούς και σκόπιμα ήθελαν να ...την κάνουν να σιωπήσει.

"...Ιδιαίτερα η τελευταία Τριμελής συνάντηση στο υπουργείο Απασχόλησης υπήρξε αρκετά έντονη..." δήλωσε η Κούνεβα και πρόσθεσε πως λίγο καιρό αργότερα δέχθηκε την επίθεση "...εν μέσω γιορτών που βόλευε για να μην ασχοληθεί κανείς...".

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που εξελίσσεται η υπόθεση καθώς όπως επισημαίνει "...οι έρευνες δεν ξεκίνησαν όπως θα έπρεπε, (;) με σωστό προσανατολισμό και ούτε συνεχίστηκαν σωστά..." (!!!). Επίσης αναφέρει ότι έπειτα από τόσο καιρό δεν έχει εμφανιστεί ...κανείς αρμόδιος για να της πάρει ..."συμπληρωματική κατάθεση", κάτι που όπως λέει θα βοηθούσε.

Καθ' υπαγόρευση των "πολιτικών" υποβολέων της δηλώνει πως "...είναι αναγκαίο να συνεχιστούν οι έρευνες μέχρι να εντοπιστούν οι φυσικοί αυτουργοί. Κινδυνεύουν και άλλοι άνθρωποι..."

Επιπλέον η αγνώμων, προκλητική και αχάριστη Κούνεβα, αν και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς, στο σωματείο της ΠΕΚΟΠ, στον λαό και τους δικηγόρους της, που τη στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, δηλώνει ότι, η επίσημη πολιτεία δεν της ...στάθηκε, παρά το γεγονός ότι αυτή η πολιτεία της έχει εκχωρήσει δωρεάν οικία, χωρίς βεβαίως να την δικαιούται, καθόσον δεν πληρεί ούτε καν τις στοιχειώδεις και τις εκ του Νόμου προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

8 comments:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ???? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥΡΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΥΝΕΒΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΕΠΑΘΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ,ΣΥΝΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 9.48μμ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ''με σεβασμό πάντα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια''ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 7:00 πμ.
    Έχεις απόλυτο δίκιο για το ήθος του πρώτου σχολιαστή. Μόλις που το είδα.
    Κάποια σχόλια μπορεί να διαφεύγουν, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σημαίνει ότι συμφωνούμε και μαζί τους.
    Σ΄ευχαριστώ.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12ΚΑΙ17 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ 2 ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
    --Ο 7.ΟΟΠΜ--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Γιαννιώτη διέγραψες το σχόλιο μου επειδή ήμουν αυστηρός με την ξένη ή επειδή σου το είπε ο Κος 10 Αύγουστος 2009 7:00 πμ? Αν είναι έτσι αφαίρεσε τα σχόλια για να διαβάζουμε μόνο και να μη γράφουμε εμείς. Λες και στο μπλοκ μπαίνουν ανήλικοι και θίχτηκαν επειδή την είπα ..........άντε γιατί θα το διαγράψεις και αυτό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε 3:43 μμ.
    Γνωρίζεις πολύ καλά τον λόγο για τον οποίο διέγραψα το σχόλιό σου.
    Δικαίωμά σου είναι να έχεις άποψη και να την εκφράζεις, αλλά και υποχρέωσή σου επίσης να είσαι ευπρεπής.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή