Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Τα σκουλήκια, μόνο στην Ελλάδα σηκώνουν κεφάλι.

Είναι ντυμένα με προβιά "ευρωπαίου" και δεν διστάζουν κάθε στιγμή να μας δείχνουν τον άκρατο αντιχριστιανισμό τους.
Μην ξεγελιέστε αν κάποια απ' αυτά τα σκουλήκια γυαλίζουν.
Είναι πάντα τα ίδια.
Είναι αυτά δηλαδή, που προχθές ανέχτηκαν το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και παρότρυναν τους Σομαλούς λαθρομετανάστες να υψώσουν τη δική τους!
Είναι αυτή η ελεεινή ψευτοαριστερά, που τάχα ωρύεται για τα έργα των αρχαίων Ελλήνων, αλλά φτύνει κατάμουτρα τους σύχρονους κατοίκους της χώρας.
Γι'αυτούς, οι ιστορικές αποδείξεις δεν έχουν καμία σημασία. Όντες κουτόφραγκοι, εξυπηρετούν τα μοχθηρά σχέδια των Άγγλων για μη επιστροφή των μαρμάρων, δικαιώνοντας τον Έλγιν 200 χρόνια μετά. Στέλνουν ξένες γυναίκες μαντηλοφορούσες εν μέσω καύσωνα να σπάσουν τα μαγαζιά των "φασιστών", δηλαδή κάποιων ηλικιωμένων μεροκαματιάρηδων.
Μη γελιέστε. Είναι οι ίδιοι.
Προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από τη διάλυση αυτού του έθνους, θα καμουφλαριστούν σε λαθρομετανάστες, σε "αρχαιολάτρες", ακόμα και σε πατριώτες.
Μην τους πιστεύετε.
Πρόκειται για τους ίδιους παρασιτικούς οργανισμούς που κατατρώνε τα σωθικά της Ελλάδας εδω και χρόνια. Δεν πρόκειται ν'ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί τους. Απλά,θα τους πατήσουμε. Όπως τα σκουλήκια, που καταχρηστικά παρομοιάζουμε μαζί τους. Χρειάζεται όμως ένα μέτρο σύγκρισης.
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...
skeftomasteellhnika

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου