Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Giorgos, o εκπρόσωπος του Ομπάμα, με ελληνικό διαβατήριο!

Του Σπύρου Χατζάρα

Την εικόνα του εναγκαλισμού του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Γιάσερ Αραφάτ "ανέσυρε" ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας από το βήμα του ιστορικού συνεδρίου της Φατάχ, στη Βηθλέεμ.

Hταν μια ακόμα πλαστογραφία.

Ο Φαρούκ Αλ-Καντούμι, Γενικός Γραμματέας της Φατάχ και ο τελευταίος εν ζωή του ιδρυτικού πυρήνα της Φατάχ και της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) σε συνέντευξη τύπου παρουσίασε τα πρακτικά σύσκεψης ανάμεσα στον σημερινό πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν, με τη συμμετοχή αμερικανών στρατηγών, που οργάνωναν συνομωσία για τη δολοφονία του Γιάσερ Αραφάτ!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου αγκάλιασε τον Γιάσερ Αραφάτ. Ο Γιώργος Παπανδρέου αγκαλιάσε (κατόπιν εντολής των Αμερικανών) τον Μαχμούντ Αμπάς, που ήθελε να τον δολοφονήσει.

Ο κ. Giorgos Παπανδρέου σαν καλός αμερικανός πολίτης, υπενθύμισε στους συνέδρους, (για να μην την ξεχάσουν) τη θετική για το παλαιστινιακό ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στο Κάιρο, επισημαίνοντας ότι η νέα διακυβέρνηση στις Ηνωμένες Πολιτείες συζητά για έναν συμβιβασμό.

Είναι φανερό ότι ο κ. Giorgos Παπανδρέου της σοσιαλιστικής διεθνούς, πήγε στο συνέδριο-μαιμού, του Αμπάς, σαν απεσταλμένος της αμερικανικής κυβέρνησης και του Ομπάμα, για να αξιοποιήσει επικοινωνιακά το ελληνικό διαβατήριο του, και να εκμεταλλευθεί προς όφελος των ΗΠΑ την πολιτική κληρονομιά του πατέρα του.

"Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται".

ΥΓ. Η αποστολή του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα με τους Ισραηλινούς. Διότι δεν είπαν το σωστό παρασύνθημα. Ραμ Εμανιούελ!!! Εάν έλεγαν ότι τους έστειλε ο κ. προσωπάρχης δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Γιατί το έκρυψαν;

http://deltio11.blogspot.com/2009/08/giorgos-o.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου