Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Παπανδρέου: "Θα συγκρουσθώ με το ...κατεστημένο"

Τη δέσμευσή του να συγκρουστεί "με κάθε αντίληψη και κατεστημένο που κρατά τον τόπο πίσω" τόνισε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, απ’ όπου άρχισε τις περιοδείες του. Μεταξύ άλλων, επανέλαβε ότι ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας από τον ελληνικό λαό.
Υποσχέθηκε δε, επενδύσεις αντί περικοπών και ανάπτυξη αντί συρρίκνωσης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η χώρα έχει "αστείρευτο πλούτο" (!) και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι τον κατασπαταλά ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ "...ξέρει τι έχει και πως να το αξιοποιήσει...".
Αλλά δεν το λέει.!

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε πως στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν συγκρούονται δύο κόμματα ούτε δύο υποψήφιοι πρωθυπουργοί, αλλά δύο διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτικές για την Ελλάδα. Παράλληλα, επέκρινε την κυβέρνηση ότι, μοίρασε χρήματα σε λίγους και ημέτερους και "...έκανε την Ελλάδα φτωχό συγγενή... και την έφερε σε οικονομική κρίση..." "...Είναι ώρα να πάμε την Ελλάδα μπροστά...", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε:

"...θα είμαι δίπλα σας, θα είμαι μαζί σας, θα είμαι κοντά σας, θα αγωνιστούμε μαζί, και μαζί θα οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει..."

gianniotis: Φταίω εγώ που σε λέω "Γιωργάκη"; πέντε ΘΑ σε μία πρόταση ωρέ Γιωργάκη; Πες σ' αυτους που γράφουν τους ...Φιλιππικούς σου να τα λιγοστέψουν. Έλεος.! Όχι άλλο ...κάρβουνο.!

8 comments:

  1. Μπουρδολογήματα του ...γιωργάκη, η έκπληξή του θα είναι οδυνηρή.
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετωπική θα είναι γιώργο η σύγκρουση ή πλευρική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tις ιδιες μαλακιες σε καθε προεκλογικη περιοδο.
    Ηθελα να ξερα ολοι εσεις που θα τρεξετε να τους ψηφησετε-για ολους μιλαω-δεν εχετε βαρεθει να σας δουλευουν ψιλο γαζι τοσα χρονια;
    Δηλαδη τι πρεπει αλλο να μας κανουν για να τους ριξετε μια ξεγυρισμενη μουτζα;
    Εκτος κι αν ειστε ολοι σας βολεμενοι οποτε καλα κανετε και γλυφετε τις κατουρημενες τις ποδιες τους.
    Εαν ομως δεν ειστε βολεμενοι και θα τους ξαναψηφησετε και θα πατε και κατω απο τα μπαλκονια τους να κουνατε και τα σημαιακια,ε,τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας.
    Οι υπολοιποι ομως,οι εξω απο τα μαντρια τι φταιμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω φιλε γιαννιωτη θα σου δωσω ενα βιντεο. Ελπιζω να το δημοσιευσεις και στο blog. Ειναι απο την ΔΕΘ περσι:

    http://www.youtube.com/watch?v=zDvc4pPl51U&feature=related

    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΕΙ!!!!

    ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος αποτελεί έναν ολοκληρωτισμό σε ότι αφορά την οργάνωση και την εσωτερική λειτουργία του, και διαφοροποιείται απ' αυτόν γιατί σαν κόμμα που δρα σε ένα μη ολοκληρωτικό περιβάλλον, δεν μπορεί να διακατέχει μονοπωλιακά την εξουσία, και συνεπώς (παρά τις αντίθετες ενδιάθετες τάσεις του), δεν μπορεί να επιβάλει συγκεντρωτική κατεύθυνση στην οικονομία, κεντρικό έλεγχο στην κουλτούρα, ασφυχτική επιτήρηση στην ιδιωτική ζωή των πολιτών και χειραγώγηση των εξωτερικών εκδηλώσεων της συμπεριφοράς τους μέσω της τρομοκρατικής δράσης του αστυνομικού μηχανισμού.
    Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος είναι ένα αυταρχικό καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, το οποίο, ακολουθώντας τη μοίρα της διαγνωσμένης βιολογικής πραγματικότητας των ηγέτων του, κατατείνει στη γοργή αποσύνθεση ολοκλήρης της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ότι χτίσαμε τόσα χρόνια με τον αγώνα και το αίμα μας, γκρεμίζεται γύρω μας χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.

    Εμπρός ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τον ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ να Βάλουμε στη φιλάκι όλο το κλεφτό ασκέρι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xα χα χα χα χα
    Οικογενειακή παράδοση τα ΘΑ του Ανδρέα τα ξεχάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κατεστημένο είναι τα προγράμματα stage των 400 Ευρώ.
    Θα τα καταργήσει είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή