Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Στο επικρατείας του ΚΚΕ ο ..."επίλεκτος" του Περισσού Κ. Καζάκος

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ είναι ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος, ενώ η γενική γραμματέας Αλέκα Παπαρήγα θα είναι υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης και στη Β' Αθήνας. Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται ο Μάκης Μαΐλης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και στην τρίτη ο Τάκης Τσιόγκας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και μέλος του Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Συνολικά, το ΚΚΕ έχει 424 υποψηφίους σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 153 είναι γυναίκες, ενώ 150 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο για πρώτη φορά.
Ο εν λόγω επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας και κατά τα άλλα ...προοδευτικός "κομμουνιστής", προ ημερών έκανε μια δήλωση που προκάλεσε ...ρίγη συγκινήσεως.!
Εξέθεσε τις ...απόψεις του στο επίσης ...προοδευτικό έντυπο του Ριζοσπάστη με τίτλο "...Όσοι συκοφαντούν το κομμουνιστικό κόμμα, φτύνουν όλο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό..."
Διαβάστε με την άνεσή σας (εδώ), ολόκληρο το ...λογίδριο του "ευπρεπούς θνητού".

3 comments:

  1. Καζακο σταλινοτσολια οσοι τα βαζουν με τους κομμουνιστες τιμουν πανω απ'ολα τα 200.000.000 θυματα του μισανθρωπικου ιδεολογιματος σου.
    Το ποσο σχεση εχει ο κομμουνισμος με τον Ευρωπαικο πολιτισμο το ξερουν η' ειχαν την "τυχη" να το μαθουν απο πρωτο χερι οι εγκληστοι των στρατοπεδων συγκεντρωσεως της Σιβηριας.
    Και τ'αποτελεσματα της 80χρονου "κοκκινου παραδεισου";Γεμισε η Ευρωπη πουτανες και μεθυσους απο το ανατολικο μπλοκ.
    Αλλα εζησες και ποτε σου Καζακο σε κομμουνιστικο καθεστως για να ξερεις και να μην μιλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερά: Ήταν και παραμένει το όραμα και η διεκδίκηση μιας κοινωνίας ελεύθερων και ίσων συνεταιρισμένων παραγωγών, που κύρια χαρακτηριστικά της είναι η ελευθερία, η δικαιοσύνη, η αυτονομία, η άμεση δημοκρατία.

    ο κομμουνισμός είναι μεγάλη ιδέα, αλλά οι άνθρωποι πολλή μικροί να τον υπηρετήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή