Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Ποίες οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τα μεγάλα συμφέροντα;


Γράφει ο Νίκος Χατζίδης

Προσέξτε, ακούστε κύριοι.!!!

Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου διατείνονται σε όλους τους τόνους ότι ο Καραμανλής και η ΝΔ είναι δέσμιοί του μεγάλου κεφαλαίου και των συμφερόντων. Ποτέ όμως δεν έχουν διευκρινίσει και δεν έχουν πεί ονόματα.

Εμείς οι απλοί πολίτες βλέπουμε τον Ελληνικό τύπο κατά 95% να υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.!!! Σήμερα 4-9-09 όμως στο χρηματιστήριο αποδείχθηκε καθαρά ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα. Απόδειξη μόλις προκηρύχθηκαν εκλογές και λόγω προβαδίσματος του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις , πετάχθηκαν προς τα πάνω σαν ελατήριο οι μετοχές των εταιρειών του ελληνικού κεφαλαίου. ΔΟΛ +23% (Λαμπράκης-ΒΗΜΑ/ΝΕΑ)----ΤΕΓΟ +12% (Τεγόπουλος-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)---ΠΗΓΑΣΟΣ +6% (Μπόμπολας-ΕΘΝΟΣ)-----ΙΝΤΡΑΚΟΜ +15% & ΙΝΤΡΑΛΟΤ +6% (Κόκκαλης)---ΑΛΤΕΚ +20% (Αθανασούλης).

Υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που θα διαφωνήσει με αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία;;; Ετσι θα έπρεπε να γίνεται η πολιτική στην Ελλάδα και όχι με ψεύδη!! Ας δώσει το ΠΑΣΟΚ μια εξήγηση.!!!

Ποιον υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ;;; Τον λαό;;; Ή τα συμφέροντα των ανωτέρω;;;

Τα στοιχεία αυτά μπορεί να τα βρει ο καθένας στην συνεδρίαση του χρηματιστηρίου της 4-9-09. Μιλούνε μόνα τους και λένε την πραγματική αλήθεια. Μια αλήθεια που είναι εντελώς διαφορετική απʼαυτήν που ισχυρίζεται ο Παπανδρέου, συκοφαντώντας τους αντιπάλους του...

10 comments:

  1. Το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί σαφώς το κεφάλαιο, τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοεργολάβους. Αυτό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού.
    Επίσης είναι ορατό ότι η ΝΔ δεν έχει καμία υποστήριξη από τα ΜΜΕ.

    Όμως τον Καραμανλή δεν τον οδήγησαν στην πολιτική αυτοκτονία τα ΜΜΕ. Τον οδήγησαν τα βαλτοπέδιά του, οι βλακείες του, ο εγωισμός του να μη συγκαλεί ποτέ συμβούλιο αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο χουλιγκανισμός του να κλείνει τη Βουλή όποτε του γουστάρει, οι μηδενικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, η κατάργηση του φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας, τα εν λευκώ 28 δισ. που πέταξε άνευ όρων στις τράπεζες εν μια νυχτί, οι Τατούληδες, οι Παυλίδηδες, οι Βουλγαράκηδες, οι Ζαχόπουλοι, και λοιπές αμαρτίες και ηλιθιότητες, ων ουκ έστιν αριθμος ούτε τέλος.

    Φοβάμαι ότι η ΝΔ θα περάσει στα αζήτητα για άλλα καμιά εικοσαριά χρόνια... Αυτοπυρπολήθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΡΕΟΙΛΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΚΥΟΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΛΟΓΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Κακαουνάκη σ' έχασα.!
    Να τα πούμε από τα σχόλια, ή να σου ετοιμάσω κάτι;
    Ρε Κακαουνάκη, ποιός ...Κρητικός είπε στον Παπανδρέου: "Το παρατράβηξες ρε Γιώργο το σχοινί με τον Πρόεδρο. Έτσι κι' αλλιώς θα τον τσάκιζαν τα συνδικάτα"
    Ρε Κακαουνάκη, ξέρεις ή δεν ξέρεις;
    Κι' εγώ που νόμιζα ότι η λεβεντογέννα έβγαζε ...μάγκες.!
    Κρίμα, απογοητεύτηκα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία για κρυφοπασοκτζού σε κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΡΙΞΤΑ ΧΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 12:24,
    Εγώ δε μαντρώνομαι ούτε φανερά ούτε κρυφά!
    Τις τελευταίες 2 φορές ψήφισα ΝΔ, γι' αυτό τους έχω άχτι που πήγε χαμένη η ψήφος μου.

    Στις εκλογές του 1996, και 2000 είχα ψηφίσει Σημίτη, και τότε προδόθηκαν οι προσδοκίες μου.

    Και πριν απ' αυτές, δε θυμάμαι πότε ήταν, είχα ψηφίσει Συνασπισμό, και πάλι το σκυλομετάνιωσα.

    Τώρα είμαι στο κενό. Όπως και στις περασμένες Ευρωεκλογές, θα ψηφίσω "παραλία" για να μην έχω τύψεις συνείδησης. Δεν αξίζει κανένας από δαύτους. Είναι όλοι καραγκιόζηδες, ματαιόδοξοι, άπληστοι. Κι αυτό το λέω όχι με κυνισμό αλλά με θλίψη.

    Άλλωστε, μετά από περίσκεψη κατέληξα ότι η Δημοκρατία μας είναι τραβεστί. Έχω γράψει κάμποσα άρθρα γι' αυτή και θα ξαναγράψω, παρόλο που έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι φωνή βοώσης εν τη ερήμω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άν έκανε ο Γ.Παπανδρέου κάποιο σοβαρό στρατηγικό λάθος είναι γιατί είπε την φράση

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

    Έπρεπε αντί γι'αυτό να πεί

    ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ

    Έτσι θα ήταν 100% δικαιωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Ψέμματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oxi, re paidia, ayth,h atynaxth.... Linatsa,o...kaka,sto...stoma toy, Magas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Blaka 11.41 αμφιβάλλεις ότι τα συμφέροντα του ΔΟΛ και του Μπομπολα είναι στο ΠΑΣΟΚ;; το ταμπλω της Σοφοκλέους είναι αλανθαστο. Τωρα για την απορία σου ότι λενε βλάκα τον Γεωργάκη , μα τι να πουν δεν ειναι βλάκας μήπως. Αυτοί ηθελαν τον Βενιζέλο αλλά το ΠΑΣΟΚ σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή