Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ...συσκέπτονται.!

Δεν έγινε δεκτή από τις ...συνιστώσες η πρόταση του Συνασπισμού να τεθεί επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του.
Υπήρξε αντιπρόταση για ...συλλογική ηγεσία μέχρι και τις εκλογές, η οποία εξετάζεται τώρα από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ.
Η αντιπρόταση ορίζει να παραμείνει ο Αλέκος Αλαβάνος μέχρι και τις εκλογές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά να τεθεί θέμα ηγεσίας.
Η σχετική απόφαση του Συνασπισμού θα συζητηθεί εκ νέου αύριο από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τόνισε τη σταθερή θέση του ΣΥΝ να προχωρήσει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, αλλά με επικεφαλής του εκλογικού αγώνα τον ίδιο.
Στο μεταξύ, ο συντονιστής της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Θεωνάς επαναλάμβανε κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι πέρα από το ζήτημα των προσώπων δεν υπάρχει πολιτική διαφωνία όσο αφορά στα αιτήματα με τα οποία πηγαίνουν στις εκλογές.
Σε δηλώσεις τους οι κ.κ. Θεωνάς και ...Ρινάλντι τόνισαν ότι δεν υπήρξε συμφωνία, σημείωσαν ότι έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και τόνισαν την ανάγκη να ληφθεί απόφαση αύριο.
O κ. Γλέζος, σε δήλωσή του, είπε ότι όσοι περίμεναν την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν.

9 comments:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα θα ηταν να τρωγανε και καμια πετρα στο δοξα πατρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε στα κομματια ανθελληνες και να μην σας ξαναδουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν 'υπάρχει' ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή μετά τις επερχόμενες τότε θα περιθωριοποιηθεί περισσότερο ,και θα προκαλέσει κακό εκ των άκρων.Καλό θα είναι να πιάσει ένα τέτοιο ποσοστό λίγο πάνω από το όριο,ώστε να μη το ρίξει στην τυφλή αντιπολίτευση (=βία).Στην ανάγκη να βοηθήσουν όλοι γιαυτο.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι αλλο θ'ακουσουμε,ρε ουστ Συριζαιοι στον Καιαδα παλιοπροδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΜΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή