Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Προφυλακίσθηκε ο τραπεζικός υπάλληλος που υπεξαίρεσε 750.000 ευρώ

Στην φυλακή οδηγήθηκε την Πέμπτη ο 55χρονος τραπεζικός υπάλληλος που κατηγορείται, ότι μαζί με ένα ακόμα άτομο, υπεξαίρεσε 750.000 ευρώ από την τράπεζα που εργαζόταν.
Ο 55χρονος σύμφωνα με τους συνηγόρους του, υποστήριξε πως ουδέποτε καρπώθηκε τα χρήματα που "τραβούσε" από το αποθεματικό της τράπεζας.
Τα έδινε, υποστήριξε, σε τρίτα πρόσωπα, τα οποία τον έπεισαν, πως τα χρήματα προορίζονταν για ...ανθρωπιστικούς σκοπούς.
Ακόμα, οι συνήγοροί του ανέφεραν πως ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας τα τελευταία χρόνια.
"...Έπεσε θύμα εκμετάλλευσης επιτηδείων, οι οποίοι του εμφάνισαν ότι τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν τάχα σε ιερό σκοπό. Είναι πράγματι λυπηρά η κατάστασή του. Ελπίζουμε ότι η υπόθεση αυτή θα διερευνηθεί σε όλες τις πτυχές της, τόσο σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του κατηγορουμένου όσο και σε σχέση με την εμπλοκή άλλων ανθρώπων, οι οποίοι τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο με αφορμή αυτά τα προβλήματα...", δήλωσε ο συνήγορός του, Ντίνος Αργυρόπουλος.

1 comments:

  1. "AΧ, ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝΕ,55 ΧΡΟΝΩΝ ΑΜΥΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟ ΜΠΛΕΞΑΝΕ."
    ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή