Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Το ...δούλεμα συνεχίζεται.! Χιλιάδες βιογραφικά για 88 θέσεις στο opengov.gr

Γράφαμε χθες (εδώ) για το ρεσιτάλ της υποκριτικής ...αξιοκρατίας του νέου στρατηγού του Πασοκ κ. Παπακωνσταντίνου.
Ωστόσο, σήμερα ...επανέρχονται με πρωτοσέλιδα και περιχαρείς, μας γράφουν.!

Είναι μόλις 88 οι θέσεις.
Οι πιθανοί υποψήφιοι για να τις συμπληρώσουν θα είναι κάπου 5.000.
Αυτός είναι ο αριθμός - με πρόχειρη "μέτρηση"- των αιτήσεων των υποψηφίων για την κάλυψη των θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων και γενικών γραμματέων περιφερειών που προκήρυξε η νέα κυβέρνηση μέσω ανοιχτού διαγωνισμού.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει την ερχόμενη Τρίτη (13 Οκτωβρίου), ενώ η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει μέσα στις ...επόμενες δύο εβδομάδες.
Η διαδικασία για την επιλογή θα γίνει από πολυμελή επιτροπή η οποία θα συλλέξει όλες τις αιτήσεις, -υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου-, προκειμένου να κάνει μια πρώτη αξιολόγηση και στο τέλος θα καταλήξει με μία πρόταση 3-5 υποψηφίων που θα προωθηθεί στον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό.
Αυτοί προφανώς θα κάνουν και την τελική επιλογή. (!!!)
Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, από μια ...ομάδα συνεργατών του την οποία θα συντονίζει ο υπουργός Επικρατείας με τη συμμετοχή του αρμόδιου κατά περίπτωση υπουργού.

gianniotis: Προσωπικά έχω ...πεισθεί.! Οι επιλογές των ειδικών συμβούλων και συνεργατών των ...υπουργών κ.λ.π. θα γίνονται μέσω ...διαδικτύου. Μπας και πρόκειται περί νέου είδους καμουφλαρισμένων ...κλαδικών; Είναι δυνατόν ο υπουργός Παπακωνσταντίνου - ειδικά αυτός - να πάρει για συνεργάτη του έναν από το ...σωρό; Είναι δικαίωμά του να επιλέξει τους συνεργάτες του, χωρίς να τον παρεξηγήσει κανείς. Τέτοια υποκρισία περί δήθεν ...αξιοκρατίας; Είναι δυνατόν;


2 comments:

  1. OTAN DIABAZEI TO GIANNIOTIS BLOG KAPOIOS BLEPEI TOYS BASILIKOXOUDIKOFASISTES SE OLH TH ARXODIA TOYS BRABO LEVEDOPAIDA THS ETNIKOFROSYNHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά, υπάρχει κόσμος που να έχαψε αυτές τις ψευτοδιαδικασίες των ΠΑΣΟΚΩΝ; Το ΠΑΣΟΚ της αναξιοκρατίας, των ημετέρων και του ρουσφετιού, θα διδάξει ξαφνικά δήθεν αξιοκρατία;
    Ποιόν κοροϊδεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή