Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

"Κύριε" Χρυσοχοϊδη, οι αστυνομικοί δεν είναι αναλώσιμοι...


Γράφει ο Ιάσων...

Tο ΠΑΣΟΚ. "ωδινεν ορος και ετεκεν μυν"
"...Την άποψη ότι τα Αστυνομικά Τμήματα δεν είναι φρούρια, αλλά δημόσιες υπηρεσίες που πρέπει να εξυπηρετούν τον πολίτη..." υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Βούληση του υπουργείου είναι "...τα Αστυνομικά Τμήματα να παραμείνουν ανοικτά στους πολίτες, ώστε να προσφέρουν άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες και όχι να μετατραπούν σε χώρους φόβου και ταλαιπωρίας..." υπογράμμισε.»
Μα κε ...Ψυχροσοϊδη από που μας ηλθατε ω Πανσοφε!
Πως βρεθηκατε εν Ελλαδι?
Αν ησαν φρουρια ω παναγαθε! τα στυνομικα τμηματα, δεν θα ειχαμε τωρα 6 τραυματιες, δυο σοβαρα και ενδεχομενως αναπηρη μια κοπελα που δεν προλαβε να πη στη ζωη καλημερα..
Κε ...Ψυχροσοϊδη μηπως η ευφυια σας επιτρεπει να σκεφθητε ότι ισως θα πρεπει να δημιουργησετε και ένα υπουργειο, «Προστασιας Των Αστυνομικων?»
Η τους αστυνομικους τους εχουμε στην Βαλακνοταλιμοπανια για αναλωσει, Κε Ψυχροσοιδη, για να τους ψευδολυπουνται οι σοβαροφανως γελοιοι δημοσιογραφοι μας, που ως η καλη πουτανα ηθελε να να κρυφθη μα την προδδιδε η χαρα της, περιχαρεις τρεχουν με τα μαρκουτσια μολις καποιος αστυνομικος ταρυματισθει για να μας ενημερωσουν…
Ειλικρινως αν η καταστασις δεν ηταν τοσο τραγικη τοσο επικινδυνυη οι γελοιοτητες σας θα μας εκαναν να κραταμε την κοιλια μας από νευρικα γελια..
Η τουλαχιστον θα μπορουσαν οι ανακοινωσεις των βαθυστοχαστων σκεψεων σας κε Ψυχροσοιδη να είναι ευθυμογραφημα στην Ελευθεροτυπια, κατω από την προκυρηξι των μικρων γενναιων δειλων αλητων που εγινα προλεταριοι στον 21ο αιωνα και μας προστευουν μαζι σας από την παχυσαρκια του καπιταλισμου, ..
Δηλαδε Κε Ψυχροσοϊδη τι άλλο να σκεφθουμε διαβαζοντας τα ιερα σας κειμενα?...
Τωρα εγινε «Βούληση του υπουργείου είναι τα Αστυνομικά Τμήματα να παραμείνουν ανοικτά στους πολίτες, ώστε να προσφέρουν άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες και όχι να μετατραπούν σε χώρους φόβου και ταλαιπωρίας,»
Μα σε άλλη χωρα ζουσατε Κε Ψυχροσοιδη?
Παντα τα στυνομικα τμηματα ησαν ανοικτα και παντοτε οι πολιτες χωρις φοβο ή προβλημα επισκεπτοντο τα αστυνομικα τμηματα νε εξυπηρετηθουν.
Σε δημοκρατικο καθεστως ζουμε κε Ψυχροσοιδη. Αφηστε τα ψυχροπολεμικα. Δεν μας φερατε την Δημοκρατια.
Αυτην τη εχουμε και τρεχει και από τα πατζακια μας…

2 comments:

  1. Σε λίγο τα "γλυκά" θα τα παραδίδουν οι τρομοκράτες μέσα στα τμήματα σαν να πηγαίνουν σε εγκαίνια
    ΕΛΑΣ: " Ανοίξαμε (υπό νεα διεύθυνση) και σας περιμένουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Όχι δεν πρόκειται μόνο περί ηλιθίων (και οι μπλέ και οι πράσινοι στο ίδιο τσουβάλι).
    -Δεν πρόκειται απλά περί δειλών που τρέμουν από φόβο μήπως και χαρακτηρισθούν φασίστες.(Πόσο μεσαιωνικά και φαιδρά σκέπτεται η τεράστια μερίδα του τύπου και η αβροδίαιτη αριστερά μας).
    -Δεν πρόκειται απλά περί ανθρώπων άσχετων με διοικητικά θέματα και με έλλειψη πραγματικών ,εφικτών και γήινων οραμάτων και στόχων ,αλλά και βούληση και σιδερένια θέληση για την πραγματοποίησή τους.
    -Δέν πρόκειται μόνο για ανθρώπους που κυνηγούν ανύπαρκτους ανεμόμυλους σε ένα Δονκιχωτικό παραλήρημα περί απειλής των δημοκρατικών μας ελευθεριών ,φόβου μήπως και αναγεννηθεί το αστυνομικό κράτος ,και στο μεταξύ το καράβι βουλιάζει.
    -Δεν είναι που έχουν μπερδέψει την φούτσα με την βούρτσα.

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ και παίρνουμε όλοι μέρος θέλοντας και μή σε μία γιορτή τρελλών και ανίκανων ανθρώπων τόσο κυβερνήτων όσο και απλών ανθρώπων σαν το ακροατηρίο του Λαζόπουλου ,όλοι μοιάζουν υπνωτισμένοι ,αποχαυνωμένοι από τις υπερδόσεις προπαγάνδας και σάπιας και βρώμικης αριστεροσυνδικαλιστικής ιδεολογίας,
    είναι απερίγραπτο το μαρτύριο όποιου βλέπει καθαρά αυτήν την εφιαλτική πραγματικότητα.

    ΙΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή