Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Καραμανλής: "Κάθε ψήφος στο ΛΑΟΣ, πηγαίνει στο ΠΑΣΟΚ"

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε διακαναλική συνέντευξη που παρεχώρησε με τη συμμετοχό πολιτών στην Ηλιούπολη και απαντώντας στις ερωτήσεις τους τόνισε ότι αν δεν πάρουμε τώρα τις σωστές αποφάσεις υπάρχει κίνδυνος να μπούμε σε οικονομική περιπέτεια και αργότερα να ληφθούν δυσβάσταχτα και πιο σκληρά μέτρα. Σημείωσε ότι υπάρχουν πολίτες που τα φέρνουν πέρα δύσκολα, αλλά η γενική κατάσταση της οικονομίας μας αφορά όλους.
"...Δεν είναι δυνατόν να τινάξεις τα πάντα στον αέρα, να παριστάνεις ότι μπορείς να εφαρμόσεις απλόχερες πολιτικές...", είπε αναφερόμενος στα όσα ακούγονται από το ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου αποφεύγει το διάλογο και τις συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο.
Μετά από σχετική ερώτηση είπε ότι είναι υπεροβολική πολυτέλεια η ψήφος διαμαρτυρίας και αφού σημείωσε ότι μπορεί άνθρωποι να στεναχωρήθηκαν, να πικράθηκαν, να δυσαρεστήθηκαν από πολιτικές και πρόσωπα, αλλά τόνισε ότι δεν είναι ώρα για χαμένες ψήφους.
"...Η ψήφος στο ΛΑΟΣ σήμερα, είναι ψήφος που βοηθάει το ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι η αλήθεια...",
είπε.

2 comments:

  1. Θα ήταν άδικο να μη πω πως ήταν μια εντυπωσιακή κίνηση η διακαναλικη με το κοινό το οποίο έθεσε 'ανελέητες' ερωτήσεις στον κ.Καραμανλή και τον έφεραν ουκ ολίγες σε δυσάρεστη θέση.Με κάτι τάτοιες κινήσεις με πείθει ο πρωθυπουργός φια την 'υπευθυνότητα και σοβαρότητα' του.Η δε ομολογία του πως θα κάνει και αυτός συγχωνεύσεις υππουργείων καταδεικνύει πως έχει 'σχέδιο'.Όλα τα χαρτιά τα κρατούσε για το τέλος προκειμένου να μη τα αντιγράψουν οι Πασοκοφρουροί.Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιγακι αργα ξυπνησε ο Κωστακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή