Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Βερολίνο ή Αθήνα;

του Παναγιώτη Δούμα

Αντικρίζοντας τα αποτελέσματα την Κυριακή που πέρασε, βλέποντας τους διάφορους Ασιάτες και Αφρικανούς να πανηγυρίζουν μπροστά στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ για την αναμενόμενη νομιμοποίησή τους και διαπιστώνοντας ότι η βουλή μας θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο από αδερφές, φυγόστρατους, άσχετους τηλεστάρ και γλάστρες, επικοινώνησα με τον Ντίτερ Στάιν, εκδότη της εφημερίδας Junge Freiheit, στο Βερολίνο και τον ρώτησα αν θα με συμβούλευε να μεταναστεύσω στην γερμανική πρωτεύουσα.
Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική:
______________________
"Αγαπητέ κ. Δούμα,
Συμμερίζομαι την αγανάκτησή σας, ειδικά αντικρίζοντας τους ζητωκραυγάζοντες Ασιάτες και Αφρικανούς, όμως πιστέψτε με, η Αθήνα εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ευρωπαϊκή πόλη από το Βερολίνο. Για την ώρα, διεξάγεται στην χώρα μας μία έντονη συζήτηση σχετικά με την συνέντευξη ενός πολιτικού της SPD, του κ. Σαρρατσίν, στην οποία άσκησε σκληρή κριτική ιδιαίτερα στους μουσουλμάνους μετανάστες. Σας παραθέτω αποσπάσματα αυτής της συνεντεύξεως και βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνος σας:
"...Οι Βιετναμέζοι:
Οι γονείς δεν μιλούν σχεδόν καθόλου Γερμανικά, πουλούν τσιγάρα ή έχουν κάποιο περίπτερο. Οι Βιετναμέζοι δευτέρας γενεάς έχουν συχνά καλύτερους βαθμούς στο σχολείο από τους Γερμανούς. Αντιθέτως, εξαιρετικά χαμηλές είναι οι κοινωνικές αλλά και σχολικές επιδόσεις της ομάδος των Τούρκων και των Αράβων. Ακόμη κι όταν μιλάμε για την Τρίτη γενεά, πολλοί εξ’ αυτών δεν έχουν επαρκή γνώση της γερμανικής γλώσσας, αρκετοί δεν έχουν καν απολυτήριο Γυμνασίου. Χρειαζόμαστε ποιότητα και όχι ποσότητα. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αποδεχθώ κανέναν, ο οποίος δεν ενεργεί λογικά και το μόνο που κάνει είναι να παράγει νέα μαντιλοφόρα κοριτσάκια. Αυτό ισχύει για το 70% του αραβικού πληθυσμού του Βερολίνου. Μεγάλος δε αριθμός Αράβων και Τούρκων σ’ αυτήν την πόλη δεν έχει τον παραμικρό παραγωγικό ρόλο, πέραν του εμπορίου φρούτων και λαχανικών και δεν περιμένω να προκύψει κάποια νέα προοπτική".
_________________________
Η αλήθεια είναι ότι δεν σοκαρίστηκα και εξακολουθώ να θέλω να μετοικήσω στο Βερολίνο. Από την άλλη, αναρωτιέμαι, ποιος από την νέα ή την παλαιά κυβέρνηση θα είχε το σθένος να στείλει την καριέρα του στον αγύριστο κοιτάζοντας την αλήθεια κατάματα και περιγράφοντάς την δημοσίως.
Ποιος θα τολμούσε να πει ότι στην χώρα μας έχουμε ανάγκη από ποιότητα και όχι από ποσότητα;
Ποιος θα τολμούσε να θέσει ζήτημα ποσόστωσης και ποιοτικού ελέγχου στους μετανάστες που εισέρχονται ή διαμένουν στην χώρα μας παρανόμως;
Κανείς φυσικά!
Γι’ αυτό είναι το Βερολίνο μια καλύτερη πόλη κι ας έχει παραδοθεί στον ζυγό της πολιτικής ορθότητας. Τουλάχιστον εκεί υπάρχουν αντιστάσεις μέσα από το ίδιο το κατεστημένο και είναι αυθεντικές και αυθόρμητες.
Όχι σαν κάποιους που ωρύοντο πριν μερικούς μήνες και διεκήρυσσαν την μηδενική ανοχή στην λαθρομετανάστευση και τώρα ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν και το τελευταίο καρυδιάς καρύδι που μας κουβαλήθηκε από κάθε σημείο του ορίζοντος.

6 comments:

  1. ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ?ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ή ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ή ΟΧΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ΅ΜΑ΅Σ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    Οσο για το τι απο τις υποσχεσεις της η νεα κυβερνηση θα κανει υπομονη τρεις μερες που ορκιστηκε
    σαφως εχουμε προβληματα σοβαροι μα ειμαστε και σοβαροι να κρινουμε οταν χρονικα εχουμε δει πως παει
    οσο για μονιμοποιησεις να μην γινουν καλλιτερα γιατι μετα δεν εργαζοντε αλλα ουτε "ομηροι"αοριστου χρονου
    δεν επαναπαυομαστε τους βαλαμε για καλλιτερη ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Δουμα
    Μακαρι αυτα που γραφετε και ειναι η τραγικη πραματικοτης να εχετε το σθενος να τα επαναλαβετε στη βουλη ( εννοω οι εκπροσωποι του κομματος του ΛΑΟΣ ) ,Οπως επισης την αληθεια για την αριστεροστροφη παραμορφωσιτης κοινωνιας, την εκτος νομου προσηλωσι του ΚΚΕ στη "επανασταση¨για εγκατασταση λαικιας δημοκρατιας,
    .
    Επισης για τη σημερινη 11 ημερα απεργιας των στρατευμενων κομμουνιστων του ΟΛΠ που επιμενουν να κατασστρατηγουν νομο του Ελληνικου κρατους,, εμπορικη διακρατικη συμφωνια με την κινεζιη κρατικη εταιρεια Cosco ξευτιλιζοντας διεθνως την χωρα μας εφ οσον λειτουργει εκβιαζομενη υπο την πιεσι ημεδαπων ταλιμπαν και ταμιλ, ενω χλιλαδες οικογενειες υφιστσνται οικονομικη ζημια απο την καταχρηστικη καταληψι που επεβαλλαν οι αλητες αυτοι παρακινουμενοι απο τα εκνομα κομματα της αριστερας,

    Εμεις Κε Δουμα δεν εχουμε βημα στην Βουλη και ειναι φυσικο να απευθυνομεθα στους συμπολιτες μας μεσα απο τις φιλοξενες στηλες των ελευθερων σκεπτομενων Ελληνων οπως ειναι και ο Κος Γιαννωτης ..Εσεις ομως που εχετε βημα στη βουλη????
    Γιατι οχι εκει με επερωτησι για ολα αυτα και δηλωσεις καταχωρημνες στον μαρξιστοκαταουμενο τυπο και ροζ πουα τηλεορασι..

    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Sarrazin είναι ο πρόεδρος της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας.
    Ανήκει στο SDP (σοσιαλιστικό κόμμα). Εκτός των παραπάνω είπε ότι οι ξένοι παίρνουν τα επιδόματα.

    Σε αυτόν απάντησε ο Τούρκος αρχηγός των πράσίνων και του ζήτησε
    να παραιτηθεί

    Sarrazin schadet seiner Partei»
    Özdemir legte Bundesbank-Vorstand Thilo Sarrazin wegen dessen abwertender Äußerungen über Türken und Araber indirekt den Rücktritt nahe. «Wenn ich so etwas in meiner Partei machen würde, auf diese Weise meiner Partei schaden würde, dann wäre klar, was die Konsequenz wäre: Ich könnte den Job nicht mehr machen», sagte Özdemir im Sender N24. Sarrazin habe mit seinen Interview-Äußerungen klar gegen die Unternehmenskultur der Bundesbank verstoßen. «Der Grünen-Parteichef schlägt Herrn Sarrazin vor, wenn er Politik machen will, soll er Politik machen – aber nicht in der Bundesbank.»

    http://www.netzeitung.de/politik/deutschland/1484859.html

    (http://www.oezdemir.de/
    η σελίδα του Τούρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2.50 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ 'ΜΑΣ' ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 'ΤΙΠΟΤΑ' ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑ ΤΖΙΔΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή