Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Oι "Πυρήνες της ...φωτιάς" πίσω από την χθεσινή έκρηξη.!

Με προκήρυξή της στην προσφιλή τους ιστοσελίδα indymedia, τα μέλη της οργάνωσης - συμμορίας των "πυρήνων της φωτιάς - φράξια μηδενιστών" ανέλαβε την χθεσινή επίθεση κοντά στο Πεδίον του Άρεως την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της αστυνομίας, από την προκήρυξη των τρομοκρατών βγαίνουν τρία βασικά συμπεράσματα: Πρώτον, υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης - συμμορίας, δεύτερον, υπάρχει και δεύτερη γιάφκα, πέρα από αυτή του Χαλανδρίου και ενδεχομένως αυτή - η δεύτερη - να είναι και η βασική, ενώ το τρίτο είναι ότι οι τέσσερις συλλήψεις έχουν ...ενοχλήσει (!) έντονα τα ...μέλη της, που με έντονο ύφος απειλούν με νέες επιθέσεις.

Το gianniotis blog, κατά την πάγια τακτική του, δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσει ούτε μία λέξη από το εμετικό περιεχόμενο της προκήρυξης των μελών της συμμορίας. Θα το βρείτε όμως σε άλλες πιο ...δημοκρατικές ιστοσελίδες.!

2 comments:

  1. Τι κόμματα και άλλες αϊδίες μου λέτε εμένα ρε. Μπορεί ο Γιαννιώτης να είναι ΝΔκράτης και δικαίωμά του, αλλά πάνω από όλα είναι παλληκάρι. Τα βάζει ανοιχτά με τους εχθρούς της Ελλάδας που είναι η εσωτερική τρομοκρατία τι στιγμή που άλλα μέσα το θεωρούν καμάρι να δημοσιεύουν τις γαμ..ες τις προκυρύξεις τους. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ και του βγάζω το καπέλο στο θέμα αυτό. Δικαίωμά μου να πιστεύω όπου γουστάρω, αλλά και του ίδιου είναι δικαίωμα να πιστεύει εκεί που του αρέσει. Μακάρι να ήταν και ο ίδιος ΠΑΣΟΚ γιατί κάτι τέτοι τύποι λείπουν από την παράταξή μας.
    Καληνύχτα και αύριο με υγεία.
    Ν.Αγγελίδης-Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νεα Δημοκρατια θεριζει οτι εσπειρε τον δεκεμβρη που μας περασε,ας προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή