Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Κατ' εντολήν Χρυσοχοϊδη, η Αστυνομία προστάτεψε τους ...γελοίους.!

Εδώ και πολύ καιρό, ο κόσμος του εμπορίου ζητά από την αστυνομία να τον προστατεύσει από τις άγριες διαθέσεις αυτών που χωρία αιτία και αφορμή, διαδηλώνουν κάνοντας το χαβαλέ τους στο κέντρο της Αθήνας, σπάζοντας και καίγοντας κατά βούληση ότι βρεθεί μπροστά τους.
Μπορεί αυτόν τον κόσμο τελικά να μην τον άκουσε ποτέ η ελληνική αστυνομία, φρόντισε όμως σήμερα το μεσημέρι, να προστατεύσει κάποιους άλλους ..."επαγγελματίες".
Τους γελοίους επαγγελματίες του δήθεν ... αντιρατσισμού οι οποίοι περιφερόμενοι ως ...πανηγυριτζήδες - όπως συνέβη και σήμερα - θέλησαν να κατασκηνώσουν στον Άγιο Παντελεήμονα, για να πραγματοποιήσουν ..."αντιρατσιστική" συναυλία.
Και με τις ...ευλογίες Χρυσοχοϊδη το έκαναν.!
Η αστυνομία, και προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των ...αντιρατσιστών του κ... φρόντισε να απωθήσει τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όσους πατριώτες τους συμπαραστάθηκαν.
Είχε δεσμευτεί άλλωστε, ο νέος και ..."προοδευτικός" υπουργός προστασίας του πολίτη (αλλά όχι του Έλληνα) κ. Χρυσοχοΐδης, κατά την διάρκεια της συνάντησης του, με τους διοργανωτές της συναυλίας, την επωνομαζόμενη ..."Κίνηση ενάντια στην φασιστική και ρατσιστική απειλή".
Είχε δεσμευτεί και κράτησε την υπόσχεση του, ακόμη και αν αυτό σήμαινε, ότι έπρεπε διά της βίας να απομακρύνει τους κατοίκους από την περιοχή. Ήταν ακόμη μεσημέρι, όταν στην περιοχή είχαν μαζευτεί εκατοντάδες κάτοικοι, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του ..."αντιρατσιστικού" ασκεριού.
Τότε όμως επενέβησαν τα ΜΑΤ, δίχως λόγο και αιτία, με μοναδικό σκοπό να προστατεύσουν τους επαγγελματίες αντιρατσιστές.
Κατά την διάρκεια της αναίτιας επίθεσης των ΜΑΤ, προέβησαν και σε συλλήψεις κατοίκων, καθώς αυτή την φορά η αστυνομία, δεν έμεινε στο δόγμα που την θέλει ακόμη και όταν δέχεται επίθεση να μην προχωρά σε συλλήψεις.
Οι "αξιωματούχοι" άλλωστε που θέλουν να κάνουν καριέρα, πρέπει να δείξουν στην νέα πολιτική ηγεσία, ότι έχουν όλη την διάθεση!
Είναι επιβεβαιωμένη, τουλάχιστον αυτή την στιγμή μία σύλληψη, ενός 25χρονου μέλους της Νεολαίας του ΛΑΟΣ.
Ένα μεγάλο "μπράβο", αν μη τι άλλο για αυτό το παιδί!
gianniotis & elkosmos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου