Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ψυχασθένεια: Η νόσος των ..."προοδευτικών - δημοκρατών"!

Ο πολύς τηλεοπτικός εισαγγελέας (που προτίμησε την ψυχασθένεια απο την στρατιωτική θητεία), συντάχθηκε αυτή τη στιγμή απο την εκπομπή του με την θέση του γνωστού και κατά δήλωσή του λάτρη του χασίσι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ψαριανό ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια στον λεγάμενο για την στάση του!
Ο δε Ψαριανός τόλμησε να μιλήσει για... ψυχασθένεια στην εκπομπή ψυχασθενή, χαρακτηρίζοντας όλους εμάς που επιμένουμε να θέλουμε να είμαστε ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ γιατί αυτή είναι η παράδοσή μας (ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ) για δέσιμο!
Βέβαια ο ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ Τριανταφυλλόπουλος δεν τόλμησε να μας πει το τι συμβαίνει στην ιταλική κοινωνία με το ζήτημα της απόσυρσης θρησκευτικών συμβόλων, αφού μας πρήζει κάθε φορά με την πολυαγαπημένη του και... επαναστάτρια Ιταλία!
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ξεκάθαρος αβανταδόρος σε όλα τα ανθελληνικά σχέδια του ΠΑΣΟΚ, για να χτυπηθούν όλοι οι συνεκτικοί κρίκοι του Ελληνισμού!
Γιατί φυσικά τον Ψαριανό δεν τον έπιασε η πρεμούρα για τα... θρησκευτικά δικαιώματα των... μουσουλμάνων!
Ούτε είναι δυνατόν ένα 8χρονο παιδί - όπως είπε το νούμερο - να τον ρωτάει γιατί δεν μαθαίνουν στο σχολείο όλες τις θρησκείες...
Η επίθεση έχει ξεκινήσει! Ετοιμαστείτε για την δική μας αντεπίθεση!!!

1 comments:

  1. Που καντατησες Ελλαδα,ν'αποφασιζουν για σενα μερικες χιλιαδες χασικλιδες,κυναιδοι,αλκοολικοι,αστρατευτοι,ψυχασθενεις,δοσιλογοι,προδοτες,αλλοθρησκοι,αλλοφυλοι,μισελληνες αριστεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή