Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ντόρα: "Μακριά από μας όσοι έβλαψαν την παράταξη"

Το δίλημμα "εάν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θέλουν ένα κόμμα μεγάλο, δυνατό και ενωμένο, το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει αξιόπιστα αύριο μια νέα κυβερνητική εντολή, ή ένα κόμμα μικρό, περιχαρακωμένο, στο άκρο του πολιτικού σκηνικού", έθεσε σήμερα και από τα Τρίκαλα, η υποψήφια για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κα Μπακογιάννη μίλησε ενώπιον στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ σε αίθουσα του φρουρίου της περιοχής. Προηγουμένως, είχε επισκεφθεί τον νομάρχη Τρικάλων και τον δήμαρχο Τρικκαίων και τα γραφεία του κόμματος, ενώ συναντήθηκε και με αρκετά στελέχη των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων του νομού.
Όπως ανέφερε η κα Μπακογιάννη: "Το μεγάλο και ανοιχτό κόμμα που έχουμε ανάγκη χρειάζεται μια νέα ηγετική ομάδα. Μια ηγετική ομάδα με νέους ανθρώπους, με στελέχη ικανά, αποτελεσματικά με απήχηση στην κοινωνία. Που να προσελκύουν τους νέους πολίτες και τους προβληματισμένους πολίτες. Μια ηγετική ομάδα με ότι καλύτερο διαθέτει η Νέα Δημοκρατία. Όχι με τα περιβόητα golden boys που κάποιοι - που καταγγέλλουν νυχθημερόν τους μηχανισμούς - έσπευσαν να βάλουν στο επιτελείο τους. Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που πλήγωσαν και έβλαψαν την παράταξη".
Στη συνέχεια, η υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότιΝέα Δημοκρατία που εγώ ονειρεύομαι θα διευρύνει την επιρροή της και προς το κέντρο και προς τα δεξιά. Με συστηματική πολιτική δράση για μια καλύτερη κοινωνία, για μια καλύτερη ζωή για τους πολίτες".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου