Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Στην Γ.Γ.Π. Ηπείρου οι ..."σύντροφοι" της αντιπολίτευσης του Δήμου Ιωαννιτών.!

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου είχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ιωαννιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της αντιπολίτευσης παρέδωσαν στην κ. Γεωργακοπούλου ένα πλήρη φάκελο για ...διάφορα θέματα που έχουν απασχολήσει το Δήμο αλλά και την επικαιρότητα κατά τους προηγούμενους μήνες και ζήτησαν την συνδρομή της, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, προκειμένου να τηρηθεί η ...νομιμότητα.
Η κ. Γεωργακοπούλου δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για την τροπή που έχουν πάρει πολλά θέματα, ενώ σχετικά με τον τελευταίο διαγωνισμό της ΔΕΥΑΙ και τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει επανέλαβε ότι ήδη έχει ζητήσει τον φάκελο από τον Δήμο Ιωαννιτών με όλα τα στοιχεία.
________
gianniotis: Διαφορετικούς φακέλλους κρατάνε στο Δήμο Ιωαννιτών η αντιπολίτευση και η Δημοτική αρχή;
Η κυρία Γενικός, αφίχθη για να τηρήσει την ...νομιμότητα; Κι' εγώ που πίστευα ότι η παραβίαση αυτής είναι υπόθεση και της δικαιοσύνης.
Αποκαλύψτε και σε μας τον ...προβληματισμό σας, για την τροπή που έχουν πάρει ...πολλά θέματα.!
Ή μήπως δεν δικαιούμεθα δια να ομιλώμεν;
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Τον χαφιέ και τον ρουφιάνο χτύπα τον από κάτω σαν το φίδι.
    Ο λαός των Γιαννίνων τους έστειλε στον αγύριστο.
    Ο Πάκης κι ο Γιαννάκης δεν μπορούν να το χωνέψουν. Η πόλη δεν γυρίζει πίσω.
    Έφυγε από την Περιφέρεια Ηπείρου το ισχυρό τους αποκούμπι, ο ανεκδιήγητος Δημητράκης.
    Τώρα ήρθε η ώρα να αποσυρθούν κι αυτοί.
    Ο Γκόντας θα είναι και πάλι Δήμαρχος γιατί ο λαός δεν είναι χαζός. Βλέπει τα έργα και αγαλλιάζει. Κεναν Μεσσαρέ, Ξενία, Σφαγεία, Πάρκιγκ, διάνοιξη δρόμων παντού, ΙΝΤΕΡΝΕΤ παντού, παραλίμνια περιοχή, 13000 στρέμματα στο σχέδιο πόλης που δεν αφήνουν να μπουν τα ίδια άτομα της άρχουσας κοινωνίας.
    Και πολλά άλλα.
    Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πασοκική σύσκεψη κάνανε; Κυρά περιφερειαρχίνα να αφουκράζεσαι τα προβλήματα του τόπου και όχι τα αντιπολιτευτικά κύμβαλα του Δήμου. Άσε για λίγο στη μπάντα τα κομματικά σου. Ξέρουμε ότι είσαι σοσιαλίστρια σαν το αφεντικό σου που σε διόρισε αξιοκρατικά, αλλά τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Άσε τους φακέλλους και ασχολήσου με τον τόπο. Και γω αντιπολιτευόμενος είμαι όπως και η αλήθεια που είναι πικρή. Αυτά τα δυο πρέπει να τα κοιτάμε κατάματα.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή