Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το Πόρισμα της ΕΔΕ οδήγησε τον γιατρό στην αυτοκτονία;

Kρεμάστηκε με τη γραβάτα του λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα ο γιατρός Δημήτρης Αγγελιδάκης.
Ο Δημήτρης Αγγελιδάκης είχε κατηγορηθεί πως προκάλεσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη στον σύζυγο της κόρης του Μ. Έβερτ, Γιώργο Αλβέρτη (δεξιά φωτο).
Ο νευροχειρουργός σήμερα θα κατέθετε απολογητικό υπόμνημα μαζί με άλλους δύο γιατρούς για τις κατηγορίες της Αλεξίας Έβερτ πως κατά τη διάρκεια επέμβασης στο σύζυγό της του προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία.
Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία σε παλαιότερη εκπομπή του ενώ ετοίμαζε νέα εκπομπή με αποκαλυπτικά στοιχεία.
Σήμερα μίλησε στο newsit και είπε:
"...Ο γιατρός που αυτοκτόνησε ήταν ένας από τους 3 γιατρούς που είχαν χειρουργήσει τον σύζυγο της Αλεξίας Έβερτ. Πριν από 3 εβδομάδες η κυρία Έβερτ είχε υποβάλει μήνυση των γιατρών αυτών για βαριά σωματική βλάβη, και εξαιτίας αυτού, μόλις σήμερα είχαμε προγραμματίσει μια συνέντευξη για το περιστατικό αυτό, την οποία ακύρωσε η κυρία Έβερτ για λόγους ευαισθησίας. Από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι μόλις χθες βγήκε ένα πόρισμα για την ΕΔΕ για την περίπτωση του κυρίου Αλιβέρτη, την οποία είδε ο γιατρός που σήμερα βρέθηκε νεκρός. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν η αιτία που τον οδήγησε σε ένα απονενοημένο διάβημα ή αν πρέπει να συνδέσω την υπόθεση αυτή με την υπόθεση της κυρίας Εβερτ. Είναι όλα ανοιχτά προς έρευνα...", κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο γιατρός πήγε χθες μετά τα μεσάνυχτα με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ντράφι, έδεσε τη γραβάτα του στη λαβή της πόρτας του οδηγού και μ' αυτή απαγχονίστηκε.
Η κόρη του πρώην προέδρου της Ν.Δ. είχε μιλήσει για "εγκληματική αμέλεια".
Η Αλεξία Έβερτ περιέγραψε πως ο νευροχειρουργός και οι συνάδελφοί του ανέλαβαν το χειρουργείο ενώ θα έπρεπε να τους παραπέμψουν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την κ. Έβερτ ήταν να προκληθεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον σύζυγό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλεξία Έβερτ κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο αμέσως μετά την ατυχή επέμβαση είχε κάνει στόχο της ζωής της τη δικαίωση του συζύγου της.

1 comments:

  1. Ολα καλα. "ο Θεος" ,οτι στραβο, "ο γιατρος"
    Καταλαβαινω, την Αλεξια, λυπαμαι για τον αντρα της, μα και για το γιατρο.
    Δυστυχως οι ατυχιες στη ζωη ερχοντε, μας πονουν αλλα δεν γινετε να σωζουν 50 η 100 ανθρωπους κι ενα στραβο νατους στελνει στο ταφο, στη φυλακη ναι γιατι γινοντε παραλειψεις μα ελεος, ολοι ανθρωποι ειμαστε ,εχασα τη μαμα μου γιατι επρεπε να κανει κολονοσκωπηση, της εδωσαν καθαρτικο και εκανε ειλεο, [ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΤΙΝΙΓΡΑΦΙΑ Σ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ], ειπαν μετα το καθαρτικο ποιος γιατρος το κανει???ΚΑΝΕΝΑΣ, ειχ κοπρολιθο πηρε το καθαρτικο ειλεος και δεν καταλαβαμε για ποτε εφυγε η γλυκεια μας μανα...τι εκανα???τιποτα, μαζεψα το πονο μου και αυτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή