Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Εξεταστικές: Φτου κι' απ΄ την αρχή με Βατοπαίδι.

Από την ερχόμενη Δευτέρα - κι' αφού όλα τα προβλήματα τα έχουμε λμένα - ξεκινούν οι συζητήσεις επί της σύστασης των ...πέντε Εξεταστικών Επιτροπών για τα μεγάλα σκάνδαλα που απασχόλησαν τη χώρα το προηγούμενο διάστημα, με το πρώτο θέμα που θα τεθεί υπό συζήτηση να είναι η υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου.
Το θέμα τέθηκε στην σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, ο οποίος συμφώνησε να κινηθούν οι διαδικασίες για τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, ώστε, σύμφωνα και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, να χυθεί ...άπλετο φως.!
Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν συζητήσεις για όλες τις υποθέσεις, ταυτόχρονα, με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο να δεσμεύεται για συζήτηση δύο Επιτροπών ταυτοχρόνως.
Έτσι, με πρώτη την υπόθεση Βατοπαιδίου η συζήτηση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη θα ξεκινήσει η συζήτηση για την υπόθεση της Siemens.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τις Εξεταστικές Επιτροπές για τις υποθέσεις των Ομολόγων, του Χρηματιστηρίου και της Γερμανός.
________
gianniotis: Ώστε θα χυθεί ...άπλετο φως; Ανατρίχιασα.!

6 comments:

  1. Έτσι θα αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη μέχρι το καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιταξτε, να το καλυψετε, θα σας παρει ο διαολος κι ας σας ψηφισα
    Δεν εννοω, να μη τιμωρηθουν οι Βουλγαρακηδες, Ρουσοπουλοι, Παυλιδης, Σουφλιας, Μαγγινας, Μαρκοπουλος, και το θεμα ασυλιας Ντινοπουλου κι αλλων ...ξαναδητετο, γιατι, ναι να βοηθησουμε, μα οχι να μη τιμωρηθουν οι κλεφτες καποτε, πρεπει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι να ζητησουμε, τωρα, τη τιμωρια, τους.
    Καλοκαιρι, δε κοιμομαστε ,υπο επιτηρηση τους εχπυμε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φλωρίδηδες και λοιποί ΠΑΣΟΚοι να μην τιμωρηθούν. Να τιμωρηθούν μόνο όσοι έχουν βγει φωτό στο Άγιο όρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεπεκλής, Τσουκάτος, Γείτονας, Παπακωνσταντίνου, Δρύς, Φωτιάδης, θα γελάσουμε παιδιά.
    Να δούμε τί θα βγάλουνε και για την Αγία Οικογένεια και τους παρατρεχάμενούς της, πρώην υπουργούς και μή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολους και της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, συμφωνουμε ,πιστευω ολοι οι Ελληνες,κι ο Θεμος Αναστασιαδης, απλη φοροδιαφυγη, εναπροστιμο, για την επιταγη των πεντε εκατομμυριων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή