Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Προφυλακίσθηκαν οι δυο φονιάδες του Δημάρχου Παγγαίου

Οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο κατηγορούμενος από τον οποίο οι δυο δράστες της δολοφονίας φέρονται να προμηθεύτηκαν το όπλο έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος Βασίλης Καγκαΐδης, συνήγορος υπεράσπισης του ενός εκ των δυο υπαλλήλων του Δήμου Παγγαίου δήλωσε ότι πελάτης του κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως ό,τι έκανε, το έκανε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, υποστήριξε ότι τα χρήματα που έλειπαν από το ταμείο τα πήρε ο δήμαρχος και όχι ο ταμίας και πρόσθεσε ότι το κορυφαίο σημείο ήταν όταν τους συνάντησε και τους είπε: "κι εγώ θα καταστραφώ πολιτικά, αλλά και εσείς θα καταστραφείτε".
Ο κ. Καγκαΐδης υποστήριξε ότι οι ταμίες πήραν το όπλο απλώς για να εκφοβίσουν το δήμαρχο όμως επειδή το όπλο ήταν υποπολυβόλο και όταν πατάς τη σκανδάλη φεύγουν πολλές σφαίρες, είχαμε το ...ατύχημα. (!)
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Ονοματα, ΟΝΟΜΑΤΑ!!! σε καθε αλλη περιπτωση ειναι ομερτα...Δεν μπορει αυτο το κρατος, να καλυπτει τον καθε εγκληματια...Εχομε γινει ο παραδεισος του εγκληματος....
    Ενας 50χρονος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή