Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Και νέο γεύμα υποκρισίας Αβραμόπουλου στο "Διόνυσο"

Γεύμα με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου Υγείας διοργανώνει σήμερα ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Η μάζωξη θα λάβει χώρα στο εστιατόριο "Διόνυσος".
Στον ίδιο χώρο που πριν από 10 χρόνια ο Αβραμόπουλος είχε πει το μεγάλο «ΟΧΙ» στον τότε αρχηγό της Ν.Δ. Κ. Καραμανλή.
Η κίνηση του πρώην υπουργού να φωνάξει τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας είναι αλήθεια ότι έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.
«Το λογικό θα ήταν να καλέσει τους συντάκτες του ΥΠ.ΕΞ.» έλεγαν στελέχη της Ν.Δ., επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο Αβραμόπουλος είναι σκιώδης υπουργός Εξωτερικών. Κάποιοι, και δεν είναι λίγοι, συνδέουν την απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου με την εντεινόμενη φημολογία που θέλει τον ΠΑΣΟΚ να προχωρά στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Φάρμακα και γενικότερα για το καθεστώς των προμηθειών στα νοσοκομεία.
Με δεδομένο αυτό, ο Αβραμόπουλος έχει κάθε λόγο να κρατά σχέσεις με τους συντάκτες του Υγείας!
parapolitika
________
gianniotis: Φαίνεται πως η συγκεκριμένη ...τοποθεσία εμπνέει τον λαοπλάνο πολιτικάντη και φιγουρατζή Αβραμόπουλο, ώστε να αναδεικνύει το υποκριτικό του ταλέντο. Κι' όσον αφορά το προαναφερθέν "ΟΧΙ" που υποτίθεται πως είπε στον κ. Καραμανλή, αρχικώς ήταν "ΝΑΙ", αλλά αργότερα, στην πράξη, απεδείχθη "ΟΧΙ". Ρεσιτάλ ..."ανδρικής τιμής" και ..."μπέσας λόγου". Πωλούνται ...φύκια εντός Ρηγίλλης. Και λίγα λέμε.!

10 comments:

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΔΕ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΕΤΥΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα το "στελεχος"
    Ο αντρας φιλοδοξος, ο εαυτουλης του, οπου γαμος και χαρα πρωτος ο Δημητρης.....τι εχει κανει???ξερετε πως σαν δημαρχος η οδοντιατρος που ειχε στο γραφειο του [αποσπασμενη απ το Ι.Κ.Α ειχε ....αυτοκινητο με σωφερ????καλα κρασια/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του έχει γίνει συνήθεια ο Διόνυσος. Εκεί συνηθίζει να αδειάζει του άλλους με κυριλέ τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους τυφλωμένους οπαδούς της Αγίας οικογένειας του πειράζει ακόμη και που αναπνέει ο Αβραμόπουλος.
    Βλέπεις, δεν μπορούν να ξεχάσουν την ντρίπλα που έκανε στην κοιμισμένη αυτοκράτειρα με την αποφυγή του μαγειρεμένου συνεδρίου και τώρα κάθεται και καθαρίζει καλιόππες, σαν κακό φανταράκι.
    Ξύδι, παιδιά μου ξύδι.
    Ο πατέρας του Αβραμό είναι φτωχό υπαλληλάκι, ο πατέρας της Θοδώρας είναι πάμπλουτος και φεουδάρχης. Εάν δεν έπαιρνε στροφές το μυαλό του δεν θα έφτανε εδώ που έφτασε. Από την άλλη πλευρά η αυτοκράτειρα το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι η Μίζενς, οι Καραβέλες και το ξεπούλημα της Κύπρου. Σε αυτά εκπαιδεύθηκε και αυτά κατέχει.
    Αυτή είναι και η διαφορά.
    Όλα εδώ πληρώνονται, είστε σας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 4:19 μμ.
    Αν με επισκέπτεσαι επειδή με θεωρείς ..."δεξιό" μπλοκ, φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω.
    Δεν ξέρω τι συμβαίνει με άλλα "δεξιά" μπλοκ όπως λες.
    Πολλά απ' αυτά χαϊδεύουν, γλείφουν, παπαγαλίζουν, αντιγράφουν, αλλά χωρίς ποτέ να γράφουν.
    Όποια γνώμη σχημάτισες για το gianniotis blog κράτησέ την, αλλά κομματικό γραφείο του Αβραμόπουλου δεν πρόκειται να το καταντήσω ποτέ.
    Ειδικά του Αβραμόπουλου.!
    Έχω κι' εγώ δική μου άποψη και νομίζω πως δικαιούμαι και να την εκφράζω.
    Μάθε λοιπόν, ότι δεν γουστάρω τους υπερόπτες, τους λαοπλάνους, τους υποκριτές, τους ψεύτες, τους λαϊκιστές, καθώς και τους τύπου Αβραμόπουλου φιγουρατζήδες ..."πολιτικούς".
    Μ' αρέσει που τον χαρακτηρίζεις και "προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης".
    Ποιάς παράταξης;
    Αυτή που τον ανέδειξε ως ..."Μέγα Διπλωμάτη" και τον κεθιέρωσε ως τον ...ωραίο της Αθηνών επί 8ετία.
    Τελικά, έχεις χιούμορ.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαννιώτη, δεν φτάνει που αναδημοσιεύεις τα παραληρήματα των τσιρακίων του Μητσοτακέϊκου αλλά βλέπω τα εμπλουτίζεις και με δικά σου κορδελλάκια αντίστοιχης χολής.
    Όσο τον βρίζετε τόσο πιό συμπαθής γίνεται ο Αβραμόπουλος, είναι τόσο δύσκολο να το βάλεις στο μικρό το μυαλουδάκι σου;
    Ρώτα τον Πάγκαλο που έλεγε τον Αβραμόπουλο κύριο τίποτε το 1994 για τη δημαρχία της Αθήνας. Όταν ο Αβραμό που πήρε και τα σώβρακα με 20% διαφορά ο Πάγκαλος εξαφανίστηκε για ένα εξάμηνο από τη ντροπή.
    Η δράση φέρνει αντίδραση, φίλε μου, και στη ρότα που πάτε θα το φάτε το κεφάλι σας.
    Όλοι σας.
    Όποιος πήγε ενάντια στο λαό, έχασε.
    Είναι αξίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώ, πώ πίκρα και κακία ο Γιαννιώτης!
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά μη βαρέσουμε και προσοχή στο στρατηγό της ΝΔ Αβραμόπουλο όπως βάραγαν κάποιοι άλλοι για τον Τσουκάτο.ΟΥστ ο αχάριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αβραμό είναι πολύ σωστός και από όπου πέρασε έχουν να το λένε για το πόσο.
    Στο δήμο της Αθήνας επί 8 χρόνια άφησε εποχή με τη δημοκρατικότητα και την καπατσωσύνη του (παρόλο τον πόλεμο που του έκανε ο Σημίτης με τη χρηματοδότηση), το 2004 δημιούργησε το Υπουργείο Τουρισμού (που δεν υπήρχε κάν) και κατάφερε να συντονίσειτα ασυντόνιστα στο καυτό Υπουργείο Υγείας επί τετραετία. Έφτιαξε και την υποδομή για τις ηλεκτρονικές προμήθειες των υπηρεσιών Υγείας, που τώρα την πήρε έτοιμη το πασόκ και την πασάρει για δική του.
    Εάν είχε διαλέξει τη Ντόρα και όχι τον Αντώνη οι οπαδοί της Ντόρας θα τον είχαν σήμερα στα όπα όπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αβραμοπουλος εκανε οτι συνεφερε, ολους τον υπηρετουν. Οτι τον βολευε στην υγεια, διαλυθηκαν ολα και αυτο γιατι ειχε στα ωπα ωπα τους φαρμακοβιομηχανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή