Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη Γρηγορόπουλου

Διακοπή για την Παρασκευή αποφάσισε το δικαστήριο της Άμφισσας για τη δίκη Γρηγορόπουλου.
Στην πόλη έφτασαν και πέντε πούλμαν με αντιεξουσιαστές.
Το Μικτό Ορκτωτό Δικαστήριο Άμφισσας αποφάσισε να διακόψει την δίκη πριν καν αρχίσει. Σύμφωνα με την απόφαση του η δίκη θα γίνει κανονικά από την Παρασκευή στην Άμφισσα, παρά την αντίθετη άποψη της οικογένειας του Αλέξη.
Στην πόλη της Άμφισσας έφτασαν περίπου 5 πούλμαν με αντιεξουσιαστές όμως η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στο δικαστικό μέγαρο. Έτσι παρέμειναν στην είσοδο της πόλης. Από την πλευρά της οικογένειας Γρηγορόπουλου, ο δικηγόρος Α.Κατσαντώνης δήλωσε ότι θα καταθέσουν ξανά αίτημα για μεταφορά της δίκης στην Αθήνα.
"Υπάρχουν μάρτυρες που είναι μικρά παιδιά, και δεν μπορούν να τα ταλαιπωρούν να έρχονται τόσα χιλιόμετρα μέσα στο κρύο και στα χιόνια για να καταθέσουν", είπε το πρωί.
Οι μάρτυρες είπε ότι πρέπει να είναι ανα πάσα στιγμή παρόντες μόλις τους ζητηθεί από το δικαστήριο να καταθέσουν.
Ο ειδικός φρουρός Ε. Κορκονέας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο συνάδελφός του, παρών στο τραγικό περιστατικό, κατηγορείται για απλή συνέργεια, μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο.
Στην πόλη της Άμφισσας έφτασαν περίπου 400 αστυνομικοί από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι φοβούνται έκτροπα παρόμοια με εκείνα της Αθήνας, παρά τις διαβεβαιώσεις ομάδας αντιεξουσιαστών ότι δεν θα έρθουν για να κάνουν επεισόδια.
Όμως η μητέρα του Άλεξη δεν βρίσκεται στην Άμφισσα, επικαλούμενη λόγους ...ανωτέρας βίας.!
newsit

1 comments:

  1. Γιατι αφησαν αυτα τα 5 πουλμαν να φτασουν μεχρι την Αμφισσα;Δεν μπορουσαν να τα σταματησουν και να τα στειλουν πισω στην Αθηνα,οπως εχουν κανει αλλες φορες με λεοφορεια που μεταφεραν Ελληνες πατριωτες;Ξερουν οι μπατσοι τι εννοω,"Σειριος" 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή