Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Συναντήσεις Σαμαρά με αγρότες

"Γόνιμη" χαρακτήρισαν την συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΓΕΣ, που συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ΝΔ στο πλαίσιο των επαφών του για τα προβλήματα των αγροτών.
Ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχος, δήλωσε πως ενημέρωσαν τον κ. Σαμαρά για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου (π.χ. ενισχύσεις, επιδοτήσεις, άρδευση), ενώ εξέφρασε την αντίθεση της Συνομοσπονδίας στα μπλόκα.
Την αντίθεση της ΝΔ στους αποκλεισμούς δρόμων επανέλαβε από την πλευρά του ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους «γαλάζιους» αγροτοσυνδικαλιστές που κατεβαίνουν στα μπλόκα, ο κ. Κασαπίδης επεσήμανε πως πρόκειται για «αυθόρμητη αντίδραση» και όχι κομματική πρακτική.
Στις 12:00, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με την Συνομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων (ΣΥΔΑΣΕ).
star

4 comments:

  1. Σωστή και υπεύθυνη στάση του Σαμαρά: δεν συμφωνούμε με το κλείσιμο των δρόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστη και τπευθυνη θα ηατν αν εβανινε στα Μεσα Εξαπατησεως και δηλωνε οτι η διεκδικησις αιτηματων με αυτο τον τροπο γελοιοποιει κα ζημιωνει την Ελλαδα.Οσο τα περι αυθορμητων( δηλωσεις του της ΝΔ) ή μη και αυτες επρεπε να καταδικασθουν Στην προκειμενη περιπτωσι δεν υπαρχουν πρασινοι γαλαζιοι κοκκινοι αγροτες..Οσοι σι κλεινουν τους δρομους ειναι βιαστες της ελευθεριας μας..Τραμπουκοι λαικοι τρομοκρατες που μετεφεαρ τα καφενεια το ταβλι και την τραπουλα στους δρομους
    μεχρι να καρπισουν τα φυτευματα τους..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε κατ' επίφασιν blogger με ονομασία γα......ος, θέλω να σε παρακαλέσω να μην επισκεφθείς ποτέ ξανά το blog μου, αλλά ούτε και να αφήνεις το λινκ του αισχρότατου ιστολογίου σου.
    Δεν πρόκειται να δεχθώ ποτέ δικό σου σχόλιο.
    Ψάξε για ομοίους σου.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τις πρώτες συναντήσεις του Σαμαρά φαίνεται η διαφορά στο πολιτικό ΕΠΙΠΕΔΟ αυτού του Ανδρός...!!!

    ΚΑΜΙΑ σχέση με τους άλλους και ΚΑΜΙΑ σχέση με την Αγία Οικογένεια...!!!
    Αγρότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή