Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Δημοψήφισμα ή Νόμος στην Ευρωβουλή;

Από τον Ιάσωνα...

.
Πολλές φορές θεωρούμε δεδομένο το αυτονόητο. Και επηρεαζόμενοι από τις προσωπικές μας πεποιθήσεις οδηγούμεθα σε γενικά συμπεράσματα που όμως είναι πολύ δυνατόν να μην ανταποκρίνονται στην «αντικειμενική» πραγματικότητα.
Π.χ. Όλοι οι σκεπτόμενοι και ελεύθεροι Έλληνες θεωρούν ότι ο νέος νόμος που έφερε το ΠΑΣΟΚ προς διαβούλευσι με την συνδρομή της αριστεροσοσιαλιστικης Ιερωνυμικής εκκλησίας για το μεταναστευτικό, πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα για να τύχη της εγκρίσεως του Ελληνικού Λάου.
Οι μαχόμενοι υπέρ του Δημοψηφίσματος θεωρούν δεδομένη την άρνησι του Ελληνικού λαού σ ένα τέτοιο νόμο. Διότι θέλουν να πιστεύουν ότι το δίκαιο, το σωστό, το Εθνικό το Ελληνικό είναι η μη αυτόματη ιθαγενοποίησι και πολιτογράφησι ως Ελλήνων, αλλοδαπών που δεν έχουν ουδεμία σχέσι, σεβασμό, αγάπη, ή συγκεκριμένες ειλικρινείς αποδεδειγμένες ομολογίες και αποδοχές προς ο,τι εκφράζει την Ελλάδα και τους Έλληνες διαχρονικά...
Δηλαδή όλους αυτούς που:
Αγνοούν το σύνταγμα ή δεν θεωρούν υποχρεωτική την τήρησι του.
Θεωρούν το θρησκευτικό τους δόγμα υπέρτερο της φιλοπατρίας και τους δογματικούς νόμους της θρησκείας τους, ως τον νόμο που πρέπει να ακλουθούν καταπατώντας τους νόμους του κράτους. (αυτομαστίγωσις δημοσίως εκλεκτών πιστών...)
Δεν σέβονται θεωρούν εχθρούς τους, όσους δεν δέονται τον Μωάμεθ και το κοράνι ως την μια και μοναδική αλήθεια.
Επιμένουν να διατηρούν στην καθημερινή τους εμφάνισι (όχι μόνο στην τοπική κοινωνία ή τις εορτές τους) την ιδιότυπη ενδυμασία και προσωπικά χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν και τους ταυτοποιούν ως υπηκόους ενός άλλου κράτους που δεν έχει σχέσι με το Ελληνικό.(κελεμπίες, τουρμπάνια, μαντήλες, σκουφάκια κλπ).
Δεν γνωρίζουν την Ελληνική Ιστορία, τους φίλους και εχθρούς της Ελλάδος και των Ελλήνων
Δεν καταλαβαίνουν και δεν ομιλούν την Ελληνική Γλώσσα.
Δεν έχουν μόνιμη εργασία ή βεβαίωσι από κάποιον εργοδότη ότι τους χρειάζεται και ότι θα τους αμείβει και ότι καταβάλλει τις εργοδοτικές εισφορές ώστε να μπορούν να διαβιώνουν στην Ελλάδα.
Καταζητούνται στην χώρα προελεύσεις τους για παραβίασι κοινού ποινικού δικαίου (δηλαδή επειδή εγκλημάτησαν, έκλεψαν, βίασαν, κλπ).
Είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών (φυματιώσεως, AID, αφροδισίων, ψυχολογικών νοσημάτων κλπ).
Φαντασθείτε όμως ότι, αυτά όλα που ως προϋποθέσεις είναι αυτονόητες και εξ ορισμού αποδεκτές από τους σκεπτομένους και ελευθέρους έλληνες, πιθανώς δεν είναι αποδεκτά ως αυτονόητα από πολλούς συμπατριώτες μας.
Π.χ. τους Οικολόγους διοτι είναι «φασιστικές» απόψεις, τους οπαδούς του ΚΚΕ διότι θα χάσουν συμμάχους, τους ευγενείς νέους του Τσίριζα και γιατί όχι, αφού το προτείνει το ευγενές ΠΑΣΟΚ και απ τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ αλλά και από πολλούς καλοκάγαθους χριστιανούς που δεν βλέπουν τον Αρχιεπίσκοπο ως κομματικό υπάλληλο όπως συμπεριφέρθηκε, αλλά ως ταγό, που όμως δεν είναι...
Αν λάβετε υπ όψιν σας αυτά, ίσως προβληματισθείτε εάν και κατά πόσον ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα απέβαινε υπέρ του αυτονοήτου…
Ίσως είναι περισσότερο πιθανό να στραφεί υπέρ του μη αυτονοήτου..

Και τότε τι θα μπορούσαμε να πούμε??
Αντιθέτως μια συζήτησις στην Ευρωβουλή για καθιέρωσι ενός γενικού νόμου /πλαισίου με ειδικότερες συνθήκες που θα αφορούν και στην ιδιαίτερη Χώρα, εφ όσον ο αποκτών την ιθαγένεια σε οιονδήποτε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως αυτομάτως αποκτά διαβατήριο της μεγάλης οικογενείας της Ευρώπης θα ήταν πολύ δυσκολότερο να επιτρέψη τον μετανευστικό νόμο του ΠΑΣΟΚ που σημαίνει την πλήρη νομιμοποίησι όλων των αλλοδαπών τώρα και μελλοντικώς στην Ελλάδα Ταλιμπανία...
Ίσως θα έπρεπε οι ελάχιστοι διάλεχτοι ξεχωριστοί από τους Έλληνας Βουλευτές εκ των σκεπτόμενων Ελεύθερων Ελλήνων που ασπάζονται το αυτονόητο και το Σωστό, να εξετάσουν αυτή την πρότασι και να σταθμίσουν το Εθνικώς συμφερότερον.
http://www.thermopilai.org/content/demopsephisma-e-nomos-sten-euroboule
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

    Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


    Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

    Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

    Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!

    Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μαζι σου!Συμφωνω σε ολα,και ειμε ΕΤΟΙΜΟΣ για τα παντα.ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή