Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Mr. Papandreou, πόσο ..."Έλληνας" είστε;

Θυμάστε βεβαίως την αποκάλυψη (δείτε εδώ) ότι η Πακιστανική κυβέρνηση συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την ικανοποίηση της απαίτησής της σχετικά με το θέμα της ιθαγένειας.
Ικανοποίηση της απαίτησης κύριε Παπανδρέου;

Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχετε εσείς το δικαίωμα να ..."ικανοποιείτε" τις απαιτήσεις των μισανθρώπων;
Για να εξηγήσουμε τι εννοούμε...
Αυτή η εικόνα, είναι έξω από την κατοικία του Πακιστανού προέδρου.
Ο πολιτισμένος αυτός κύριος λοιπόν, θυσιάζει σχεδόν κάθε ημέρα, μία μαύρη (είπατε κάτι για ρατσισμό;) κατσίκα ώστε να διώξει τα κακά πνεύματα.
Κάθε ημέρα λοιπόν, που ο Πακιστανός πρόεδρος εγείρει απαιτήσεις στον κύριο Παπανδρέου, δίνει μαθήματα πολιτισμού που ως φαίνεται σύντομα θα υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα πάντα με τον κύριο Παπανδρέου, οι κοινωνίες τείνουν να γίνουν πολυπολιτισμικές.
Ανάθεμα σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να μεταλαμπαδεύσουν τον σεβασμό και να φωτίσουν τον σκοταδισμό της οικουμένης.
Ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…
Και βέβαια, στον πολιτισμό του οποίου οι απαιτήσεις ικανοποιούνται από την Ελληνική κυβέρνηση, δεν υποφέρουν μόνο οι κατσίκες.
Προηγούνται οι γυναίκες και τα παιδιά, για τα οποία θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.

5 comments:

  1. Όποιος Πελοποννήσος ψηφίσει υπέρ του Ριχάρδου και επανεκλεγεί και γίνει η αίτια ψηφιστεί το μεταναστευτικό ,
    είναι προδότης με βούλα και αποδείξεις και πρέπει
    να τους η τον λουστράρει ο Ελληνικός λαός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν συμβαινει αυτο, δεν ειδοποιει ,κανενας, τη προστασια ζωων, αλλα να κανει καταγγελια συγχρονως, στο Πακιστανο,μηνυση και απελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11,08 ΣΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ ΚΛΠ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΚΟΦΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.// ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως κι ΕΛΛΗΝΕΣ κανουν τετοια.
    Ποσα σκυλια, κρεμουν, καινε...
    Ποσοιπανε σε χαρτοριχτρες, ποσοι κανουνεξορκισμους????
    Το θεμα ειναι,οτι γι αυτα , ευθυνη εχει η ποιοτητα του καθε ανθρωπου, που δεν πρεπει να αφορα και να επηρεαζει κανενα αλλο, εκτος κι ειναι φλουφλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή