Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ώδινεν ασφάλεια, έτεκεν εγκληματικότητα.!

Αυτή είναι η κοινή διαπίστωση των πολιτών για τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη.
Πριν τις εκλογές έδινε θεατρικές παραστάσεις με θέμα την διάλυση της αστυνομίας.
Μόλις ανέλαβε το υπουργείο, συνέχισε με απαγγελίες ποιημάτων για την ασφάλεια των πολιτών.
Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τις εκλογές και πλέον πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εσωτερική ασφάλεια επαφίεται, όπως και η τήρηση του Συντάγματος, στον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Γιατί όμως φθάσαμε σ’ αυτό το σημείο;
Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να μας πείσει ότι η αστυνομία ήταν ικανή μέχρι το 2004. Εκεί έγινε ένα ανεξήγητο πενταετές διάλειμμα γεμάτο ανικανότητα, και τώρα πάλι με την εμπνευσμένη ηγεσία του, οι αστυνομικοί ξαναβρήκαν τις χαμένες ικανότητές τους.
Αυτό άλλωστε φαίνεται κάθε μέρα.
Ζούμε σε μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και όπου επικρατεί ησυχία τάξις και ασφάλεια.!
Μα τι μας λένε αυτοί οι άνθρωποι;

Έχουν την εντύπωση ότι τα τρία εκατομμύρια Έλληνες που τους ψήφισαν είναι οπωσδήποτε ηλίθιοι;
Τα πράγματα είναι απλά. Οι συμπλεγματικές ιδεοληψίες, η ψηφοθηρική πολιτική για την ελληνοποίηση των αλλοδαπών, η ανάπηρη και φοβική αντιμετώπιση των εγκληματιών, οι φυλακίσεις αστυνομικών για δήθεν παραπτώματα, η συστηματική άρνηση προφυλάκισης αλλοδαπών κατηγορουμένων για πλημμελήματα και κακουργήματα, η διάθεση σχεδόν της μισής αστυνομίας για την ..."εξυπηρέτηση" αλλοδαπών, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας οδήγησαν στο σημερινό χάος της απόλυτης ανασφάλειας και του αστυνομικού ερμαφροδιτισμού.
Η έκφραση που υπάρχει στα απομνημονεύματα του Ξενοφώντα και αποδίδεται στον Σωκράτη τα λέει όλα: "Λίθοι τε και πλίνθοι και ξύλα και κέραμος ατάκτως μεν ερριμμένα, ουδέν χρήσιμά εστίν".
Στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο συμβάντων, οι εγκληματικές ενέργειες που διαπράττονται από αλλοδαπούς κυμαίνονται σε ποσοστά μεταξύ 30% και 60%. Αν λάβουμε υπ’ όψη μας ότι οι αλλοδαποί αποτελούν το 1/5 του συνολικού πληθυσμού της χώρας, τότε η πραγματικότητα γίνεται αποκρουστική και ανατριχιαστική.
Είναι όμως μόνον η "πείνα" που ψελλίζουν διάφοροι και διάφορες εκπρόσωποι παρατηρητηρίων, ως δικαιολογία για τα εγκλήματα των αλλοδαπών;
Η απάντηση είναι σαφής. Όχι, γιατί η εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει τα χαρακτηριστικά της απόλυτης βίας και του οργανωμένου εγκλήματος. Αντί όμως η αντίδραση της πολιτείας να είναι αποφασιστική και αμείλικτη απέναντι στους εγκληματίες, στρέφεται κατά των αστυνομικών που πλέον διστάζουν ακόμα και τα χέρια τους να χρησιμοποιήσουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, φοβούμενοι μήπως καταλήξουν στην φυλακή με την κατηγορία του βασανισμού.
Αντιθέτως πάλι οι αλλοδαποί εγκληματίες είτε αφήνονται ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν και βεβαίως εξαφανίζονται από προσώπου γης, είτε σε περίπτωση που τους επιβληθεί ποινή, την εκτίουν στο σπίτι τους με το ευεργέτημα των αδειών, ασχολούμενοι παράλληλα με τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Πρόσφατο και θλιβερό παράδειγμα που αποτυπώνει την αλήθεια των όσων αναφέρω, είναι το χθεσινό μακελειό στον Βύρωνα και η προχθεσινή κλοπή οπλισμού από αστυνομικούς, στην λεωφόρο Κηφισίας.
Η κυβέρνηση έχει εθνικό χρέος να απομακρύνει από την χώρα, είτε με το καλό είτε με το κακό όλους τους αλλοδαπούς, που ήλθαν να υποτάξουν την χώρα μας με το έγκλημα, τα ήθη και έθιμα, αλλά και τον πολιτισμό τους.
Τυχόν απονομή σε αυτούς της Ελληνικής ιθαγένειας θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την αλλοίωση και νόθευση των στατιστικών εγκληματικότητας, αφού δεν θα εμφανίζονται ως αλλοδαποί αλλά ως Έλληνες.
Κατά τα λοιπά η εγκληματικότητα θα διατηρείται και η άλωση της πατρίδας μας θα συντελεσθεί σε σχετικώς μικρό χρονικό διάστημα.
Δημήτρης Παπαπάνος.

1 comments:

  1. Βγηκε σημερα στα καναλια,με υφος θλιμενο και με προσωπο που παρεπεμπε σε μασκα αρχαιας τραγωδιας κι ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε οτι συνελλαβε τους πιο επικινδυνους κακοποιους στην ιστορια Ελληνικου κρατους!!!Μονο που παρελειψε να μας αναφερει πως αυτους τους κακοποιους αυτος ηταν που τους εφερε στην Ελλαδα,μ'αυτουνου τις ρυθμισεις παιρναν αυτοι οι εγκληματιες πενθημερες αδειες απο την φυλακη που ηταν εγκλειστοι και καποια στιγμη αποφασισαν οι ιδιοι τους πως αρκετα καναν τους μαλακες και την κοπανησαν για να συνεχισουν την κοινωνικη,οικονομικη προσφορα τους στην χωρα μας ανταποδιδοντας στις ευχαριστιες του αλλου του απιθανου του Παυλοπουλου.
    Και φυσικα τα "προοδευτικα" παπαγαλακια των ΜΜΕ τ'αποσιωπουν ολα αυτα και ριχνουν τις ευθηνες,τις οποιες ευθηνες πανω στους αστυνομικους,αλλιωνοντας για χιλιοστη φορα την πραγματικη διασταση των γεγονοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή