Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Εκλογές ΟΝΝΕΔ & "Γαλάζια Νεολαία"

Αγαπητέ μας gianniotis blog σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε και το δικό μας σχόλιο, εφόσον δημοσιεύσατε το κείμενο υποστήριξης και ..."νέων ιδεών" περί διαφάνειας και δήθεν ...ΑΦΜ που υποστηρίζει τον κ Παπαμιμίκο.
___________
Αγαπητέ "Αναγνώστη".!
Γιατί δεν κοιτάς και τον "δεκάλογο" του ωραίου αγώνα καθώς και το blog της Θεσσαλονίκης http://www.onnedallagi.blogspot.com/ για θέσεις και αρχές για την ΟΝΝΕΔ;
Επίσης, μπες στον κόπο να επισκεφτείς και τα site άλλων υποψηφίων π.χ. του Κώστα Χατζή, http://www.kostasxatzis.gr/ για να βρεις θέσεις, αρχές και αγωνιστικότητα.
Μην βλέπεις το νόμισμα μόνο απο την πλευρά που σε συμφέρει...
Και ιδιαίτερα, μην παραβλέπεις το γεγονός ότι ο υποψήφιος για την Προεδρία Ανδρέας Παπαμιμίκος - τον οποίο ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΤΟΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υποστηρίζεις όπως είναι γνωστό στη Θεσσαλονίκη, - ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανε ΔΕΚΑΔΕΣ πάρτυ στο ΠΑΝΜΑΚ με την ανοχή των πρυτανικών αρχών και πολλοί λένε και υπολογιζουν ότι υπήρξαν εισπράξεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ευρώ ΔΕΝ είχε φροντίσει να κόβει...θεωρημένες αποδείξεις και λένε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ για αυτές τις απίστευτες εισπράξεις!!!
Τώρα θυμήθηκε ο κ Παπαμιμίκος - ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ - και...κόπτεται για "θεωρημένα ...τιμολόγια" και δήθεν ...ΑΦΜ;;;

Με αγάπη
Ενας ανώνυμος όπως και εσύ
ΟΝΝΕΔίτης για ΑΛΛΑΓΗ

3 comments:

  1. An einai dinaton to eidame k auto. Pros ti oli auti i logokrisia?? Nomizw oti o kathenas mporei na eksetazei pragmata k katastaseis k na ekfrazei tin apopsi tou eite einai einai dimosiografiki eite oxi. to leνε eleftheria tou logou k katoxirwthike apo tin oikoumeniki diakiriksi twn anthrwpinwn dikaiwmatwn twn hnwmen ethnwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου φίλε 9:28 μμ.
    Δεν ξέρω αν τη λέξη "λογοκρισία" την απευθύνεις προς εμένα προσωπικά, ή λάθος κατάλαβα.
    Όπως και να έχουν τα πράγματα, θέλω να σε διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι από το παρόν ιστολόγιο θα προβάλλονται ΟΛΕΣ οι θέσεις και οι απόψεις των υποψηφίων προέδρων της ΟΝΝΕΔ.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε γαλάζια Νεολαία τι γίνετε με σας;;; Άφού παντού σας βλέπω.. Γιάτί έχετε και παράπονο;;; Κ αυτή η onned allagi thessalonikis παντού είναι μην μου αγχώνεστε... Όλοι σας βλέπουν και σας αξιολογούν...
    Μη φοβάστε διαχέονται οι ιδέες σας.. Σε όλη την Ελλάδα.. Γιατί αν μη τι άλλο κάθε ΟΝΝΕΔίτης νοιάζεται για το τι έκανε η ΟΝΝΕΔ ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... χαχαχχαα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή