Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Υποκρισία & "τζάμπα μαγκιά" άνευ ορίων, λογικών και χρονικών

Κατάμουτρα και επίσημα κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός τον κόσμο και δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία τον αντιπολιτεύεται με απαράδεκτη προχειρότητα για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.
Διαβάστε λοιπόν τι είπε ο Παπανδρέου στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο:

"...Η Ελλάδα δεν είναι ούτε μια πολιτική, ούτε μια οικονομική υπερδύναμη, για να δώσει μόνη της αυτή τη μάχη. Τους τελευταίους μήνες αυτής της κρίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε την πολιτική της στήριξη. Υπήρξε και θεσμική στήριξη του Προγράμματός μας. Όμως, στη μάχη απέναντι στις εντυπώσεις και στην ψυχολογία της αγοράς, υπήρξε το λιγότερο άτολμη..."

Διαβάστε τώρα τι δήλωσε χθες στη συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου κορυφής όπου ελήφθησαν οι αποφάσεις για την Ελλάδα:

"...Σήμερα, η Ευρώπη στέλνει ένα καθαρό μήνυμα σε όλους, στις αγορές, σε πιθανούς κερδοσκόπους. Στέλνει το μήνυμα της στήριξης και της ελληνικής οικονομίας... Η Ευρώπη έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα, πήρε μια πολύ σημαντική πολιτική απόφαση, έτσι ώστε να σταθεροποιήσει και να ενδυναμώσει την Ευρωζώνη, όποτε αυτό είναι απαραίτητο..."!

Τη μία μέρα από τις Βρυξέλλες έλεγε κατά λέξη ότι η Ευρώπη στέλνει καθαρό μήνυμα στις αγορές και τους κερδοσκόπους για τη στήριξη στην Ελλάδα και την επομένη ανέφερε ότι η Ευρώπη υπήρξε το λιγότερο άτολμη!
Μόλις έφυγε δηλαδή από τη Μέρκελ, τονΣαρκοζί και τον Τρισέ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, το έπαιξε τσαμπουκάς!
Κι η Νέα Δημοκρατία αντί να εκδώσει ανακοίνωση και να τινάξει στον αέρα την άνευ προηγουμένου υποκριτική στάση της κυβέρνησης, έβγαλε ανακοίνωση για τα όσα είπε ο Παπανδρέου εναντίον της ...προηγούμενης κυβέρνησης.!
Έλεος!
Καλό είναι να μην αναρωτιούνται οι χρηματιστές και οι παράγοντες της αγοράς γιατί το Χρηματιστήριο σήμερα έφυγε πάλι κάτω και το spread του δεκαετούς ομολόγου άγγιξε ξανά τις 300 μονάδες.
parapolitika

3 comments:

  1. Όταν έχεις εγκέφαλο-γιαουρτλού άλλα σου λένε και άλλα καταλαβαίνεις.
    ¨Ολοι του λένε του Γιωργάκη "καλά τα περιοριστικά μέτρα αλλά τί θα γίνει με την ανάπτυξη για να μην πεινάσει ο κόσμος" και αυτός ακόμη απαγγέλει τα ποιηματάκια που του γράφει η Τίνα για να παίξουν τα κανάλια.
    Κύριοι καναλάρχες, σας ευχαριστούμε που μας επιβάλατε τον πιό λαμακοπίτουρα πολιτικό της σύγχρονης Ελλάδας.
    Σας ευχόμαστε ολόψυχα να σας μαραθεί και να σας πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα αντιδράσουμε; Πότε θα τους πλακώσουμε στις κλωτσιές; Τι περιμένουμε; Μας τα παρουσιάζουν όλα φυσιολογικά, και θέλουν να πιστέψουμε ότι για το χάλι της χώρας φταίμε αποκλειστικά εμείς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. !!!! Φρένο στην αλητεία τώρα. Όχι άλλη ανοχή στους κοπρίτες. ΓΚ. Τρίπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο και να τον βοηθούν τα ιδιωτικά κανάλια ο ΓΑΠ το έχει ήδη χάσει το παιγνίδι.
    Όταν στηρίζεσαι στο λαϊκισμό και το ψέμα θα πληρώσεις το τίμημα.
    Κατηγορεί τον Κ.Κ. τη στιγμή που ξέρει πολύ καλά ότι η Ν.Δ, παρέλαβε χάος από το Σημίτη.
    Κατηγορεί τον Αλογοσκούφη παρόλο που ξέρει ότι έσκασε στα χέρια του η βόμβα της παγκόσμιας κρίσης.
    Κατηγορεί την Ε.Ε. για πλημμελείς ελέγχους την προηγούμενη πενταετία παρόλο που ίδιοι ήταν οι έλεγχοι και επί Σημίτη.
    ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για τα απίθανα εκεμμένα προεκλογικά του ψέματα, παρόλο που ο Προβόπουλος έχει επανειλημμένα επίσημα δηλώσει ότι είχε ενημερώσει το ΓΑΠ για τα προβλήματα.
    ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για την ολοκληρωτική απραξία του Παπακωνσταντίνου και της Κατσέλη επί τετράμηνο, που έχουν βουλιάξει τα έσοδα του κράτους.
    ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για τις ανεύθυνες δηλώσεις του περί πτώχευσης του κράτους, που έδωσαν το έναυσμα για την αύξηση του κόστους δανεισμού μας.
    Με τέτοια μυαλά, με τη νοοτροπία ότι φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά ήλθα εγώ να σώσω τη χώρα, δεν έχει καμμία ελπίδα να διαχειρισθεί την κατάσταση.
    Το μόνο στο οποίο είναι καλός είναι να εκφωνεί μελοδραματικούς λόγους αλλά θα έπρεπε να ξέρει ότι αυτά είναι μόνο για όταν είσαι αντιπολίτευση.
    Όταν είσαι πρωθυπουργός, πρέπει να φέρνεις αποτελέσματα, όχι μόνο να διαπιστώνεις.
    Το πολιτικό μέλλον του ΓΑΠ προδιαγράφεται σκοτεινό, μαζί με το μέλλον του Ελληνικού λαού.
    Έτσι είναι η ζωή, άς προσέχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή