Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μια πολύ βρώμικη υπόθεση. Το Χιλιανό "θύμα" της ΕΛ.ΑΣ, πέθανε και ...αναστήθηκε.!

Παρουσιάζουμε σήμερα την αποκαλυπτική πληροφορία, προς χρήσιν παντός ενδιαφερομένου, που τεκμηριώνεται με το απόσπασμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σύμφωνα με το έγγραφο που βλέπετε, (κάντε "κλικ" για πλήρες μέγεθος) η ιατροδικαστική υπηρεσία ισχυρίζεται ότι "ο θάνατος κυρίως οφείλεται σε μεταβολικά αίτια".
Ποιος είναι λοιπόν ο "νεκρός";
Ο γνωστός λαθρομετανάστης από την Χιλή PEDRO NAVARRO, που είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2009, για συμμετοχή του σε επεισόδιο που έλαβε χώρα από 19.00 έως 22.00 σε παράδρομο της πλατείας Καπνικαρέα στην Αθήνα.
Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο ...καλός αυτός λαθρομετανάστης προσπάθησε να δολοφονήσει με λάμα μήκους 31 εκ. τον Μ.Γ.
Η συνέχεια είναι γνωστή.
Στο κρατητήριο του Α.Τ. Ακροπόλεως που βρισκόταν, παραμονή Πρωτοχρονιάς, επετέθη σε αστυνομικό φρουρό, προσπάθησε να τον πνίξει και να αποδράσει. Οι αστυνομικοί που ήταν στο τμήμα, έσπευσαν να βοηθήσουν τον φρουρό συνάδελφό τους. Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός. Ο χιλιανός προφανώς εκμεταλλεύτηκε τις όποιες κακώσεις είχε από την συμπλοκή με τον Μ.Γ. στις 23/12/09 αλλά και στο Α.Τ. και κάλεσε μία δικηγόρο, γνωστή για την δράση της υπέρ των ..."ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και ανέφερε ότι βασανίστηκε.
Όλος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε αμέσως και ο χιλιανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου ανήμερα πρωτοχρονιά, σε χρόνο και με οργάνωση που θα ζήλευαν ακόμα και στην FORMULA1, η αστυνομία δίνει παραγγελία σε ιατροδικαστή να εξετάσει τον ..."βασανισμένο" χιλιανό.
Ο ιατροδιαστής πρωί-πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο.
Ο χιλιανός δεν γνωρίζει καμία ξένη γλώσσα, πλην της μητρικής του, τα ισπανικά.
Εντελώς συμπτωματικά ο ιατροδικαστής μιλάει άριστα τα ισπανικά!
Και διαπιστώνει τον θάνατό του.
Σε λίγες ημέρες μετά ο "νεκρός" χιλιανός (αν και το Πάσχα ήταν μακρυά ακόμη) αναστήθηκε, και απεχώρησε προς άγνωστο κατεύθυνση. Αν κάποιος συναντήσει ένα νεκρό χιλιανό στο δρόμο του, ας ειδοποιήσει την αστυνομία, τον ιατροδικαστή, ας ειδοποιήσει τέλος πάντων εμάς!
Γιατί άραγε κάποιοι ήθελαν να προεξοφλήσουν τον θάνατο του NAVARRO;
Γιατί ο ιατροδικαστής "πέθανε" τον NAVARRO;
Οι αποκαλύψεις μας θα συνεχιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, και ναι μεν θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, αλλά θα φρίξουν οι Έλληνες πολίτες.
Α.Α.
filotimia

11 comments:

  1. ρε φίλε, εσύ δεν το είχες κάνει ανάρτηση το στήσιμο στα δικαστήρια όταν περίμεναν τον Χιλιανό και αυτός δεν προσήλθε!
    αν ήταν "νεκρός" θα τον περίμεναν στο δικαστήριο?
    εκτός κι αν αυτό γράφηκε "προβοκατόρικα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Γιαννιώτη, θα ήθελα για λόγους αξιοπιστίας των καταγγελλομένων, να παραθέσεις ολόκληρο ή μεγαλύτερο τμήμα της ιατροδικαστικής εκθέσεως, διότι από το τμήμα αυτής που προβάλεις, δεν προκύπτει ούτε κατ’ ελάχιστον ότι πρόκειται για τέτοια έκθεση και ότι αφορά το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό που γίνεται αντιληπτό από τα ελάχιστα αποκαλυπτώμενα, είναι ότι περιγράφεται μία τοξικολογική εκτίμηση για ραβδομυόλυση και οξεία νεφρική ανεπάρκεια (ΟΝΑ), συνεπεία προφανώς χρήσης οπιούχων (ηρωίνης), καθώς και η πρόγνωση αποκατάστασης και το ποσοστό θνητότητας σε τέτοιες περιπτώσεις. Η αναφορά: «ο θάνατος οφείλεται σε μεταβολικά αίτια», απλά μας περιγράφει για ποιόν λόγο μπορεί κάποιος να πεθάνει από αυτή την κατάσταση. Δεν σημαίνει ότι κάποιος πέθανε! Γι’ αυτό μετά ακολουθεί η επεξηγηματική αναφορά στο ποσοστό θνητότητος. Παράκληση λοιπόν, για να μην υπάρχουν εύλογες αμφισβητήσεις, να παραθέσεις το στοιχείο με τρόπο που να μην εγείρει ενστάσεις.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eιπαμε οτι θα ερθει νωρις φετος το πασχα αλλα οχι κι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ΛΥΚΙΟΣ.
    Υπάρχουν - δυστυχώς - κάποια πράγματα, η αξιοπιστία των οποίων επιβεβαιώνεται από τα ίδια τα γεγονότα, και σε καμία περίπτωση αυτή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
    Ωστόσο, για καθαρά δικονομικούς λόγους δεν μπορούν να παρατεθούν στοιχεία της δικογραφίας, καίτοι υπάρχουν αρκετά απ' αυτά.!
    Ας μην ξεχνάμε ότι για την υπόθεση αυτή υπάρχει άτομο αδίκως προφυλακισμένο, ενω άλλοι τελούν σε διαθεσιμότητα.
    Κατά τύχη γνώριζε ο Ιατροδικαστής Ιασπανικά;
    Διάλογος θα γινόταν ή εξέταση;
    Είθισται, ο Ιατροδικαστής να καταγράφει και όχι...
    Η υπόθεση, δεν είναι απλά μια βρώμικη "ιστορία", αλλά μια αισχρότατη "κατασκευή".

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμμία αντίρρηση φίλε μου Γιαννιώτη ως προς τις ενισχυμένες υποψίες σου περί της υποθέσεως. Συμφωνώ ότι εμφαίνεται σκηνοθετημένη και υποβολιμαία σκοπιμότητα και ύποπτο παρασκήνιο. Όμως, αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και δίκαιοι, αυτό θα πρέπει να φαίνεται διαρκώς, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση το απόσπασμα του εγγράφου όπως προανέφερα, δεν αναφέρει αυτό το οποίο επικαλούμαστε, δηλαδή την πιστοποίηση του θανάτου. Οπότε ας μην το εμφανίζουμε ως αποδεικτικό μέσο ή στοιχείο σε αυτά που καταγγέλουμε. Τα υπόλοιπα επιχειρήματα είναι από μόνα τους αρκετά ισχυρά για να υποστηρίξουν την υποψία μας ότι κάτι παίζεται, και συγκεκριμένα από την δικτύωση Χρυσοχοίδη-Τσίπρα-Μ.Κ.Ο. για την εξόντωση και τρομοκράτηση των Ελλήνων Αστυνομικών, ώστε να επιτευχθεί η ισοπέδωση του ηθικού τους και κατά συνέπεια, η αναστολή του θεσμικού τους ρόλου στην πάταξη της εγκληματικότητος και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στον (Έλληνα) πολίτη. Στο παιχνίδι αυτό φίλε μου, σε διαβεβαιώ, ότι εμπλέκεται η ΕΥΠ (συγκεκριμένος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.) και ο σταθμός της C.I.A. στην Ελλάδα, με τις ευλογίες Παπανδρέου και Χρυσοχοίδη!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαννιώτη στο ξαναγράφω γιατί ή δεν έγινα κατανοητός ή γενικότερα "κάνω λάθος".
    Δεν θυμάμαι αν γράφτηκε και σε αυτό εδώ το ιστολόγιο αλλά σε πολλά άλλα έχει γραφτεί και σχολιαστεί η γκάφα του Χρυσοχοίδη ο οποίος απελευθέρωσε τον Χιλιανό και έφτασε η ημέρα της Δίκης και ο Χιλιανός φυσικά ήταν απών!
    Μάταια τον περίμεναν οι Πρόεδροι οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι!!!
    Υπήρχε περίπτωση να είχε πεθάνει ο Χιλιανός μετά τις "ψιλές" και να μην είχε καεί η Αθήνα από τους άπλυτους?
    Ή για κάτι άλλο μιλάμε ή εγώ είμαι άσχετος ή υπάρχει κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 3,19 μμ.

    Σχετικά με τον χιλιανό υπάρχει θέμα εδώ...

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_9780.html

    κι΄εδώ...

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/01/blog-post_6340.html

    κι΄εδώ...

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/01/blog-post_2514.html

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία!
    Αφού κι εσύ ακόμα ρε φίλε είχες γράψει για το "στήσιμο", πως γίνεται τώρα να γράφεις για "βεβαιώσεις θανάτου" από ιατροδικαστές και τα λοιπά?
    Αυτό ρωτάω να μάθω!
    Γιατί φάσκει και "χάσκει" η όλη ιστορία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε 5:56 μ.μ.

    Γιατί φάσκει και "χάσκει" η όλη ιστορία???

    Γιατί η υπόθεση, δεν είναι απλά μια βρώμικη "ιστορία", αλλά είναι και μια αισχρότατη "κατασκευή".

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ανοίγει η εικόνα γι αυτό και η παρανόηση!
    Αν το κατάλαβα σωστά επιτέλους, ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε τον Χιλιανό "νεκρό" ενώ αυτός έχαιρε πάσης υγείας και φυσικά όταν βγήκε από το νοσοκομείο εξαφανίστηκε.
    Εξ ου και η ανάρτηση για ην "απουσία του στο Δικαστήριο!
    Ποιός είναι ο ιατροδικαστής ο οποίος παραλίγο να δημιουργήσει νέα γεγονότα καταστροφής από αυτή την έκθεση.
    Άλλο που δεν ήθελαν οι άπλυτοι να τα κάψουν ξανά!
    Μήπως αυτό ήταν το σχέδιο αλλά δόθηκε "άκυρο" την τελευταία στιγμή?
    Πραγματικά υπάρχει κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εικόνα ανοίγει.
    Πατώντας το "διαβάστε περισσότερα" εμφανίζεται ολόκληρτη η ανάρτηση.
    Τότε κάνεις "κλικ" επάνω στην εικόνα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή