Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Δελτίο Τύπου Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ιωαννίνων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
.
Ιωάννινα, 20 Φεβρουαρίου 2010
.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: "Φτάνει πιά"
.
Αντιγράφουμε από μπλογκ τοπικής εμβέλειας:
"...Ανδρείκελα αποκάλεσε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Μωυσής Ελισάφ. Κι αυτό επειδή για μία ακόμη φορά άκουγαν πιστά και υπάκουα τον δήμαρχο, χωρίς να έχουν γνώμη και άποψη για τίποτα...".
Και ΔΕΝ ντρεπόμαστε με τους χαρακτηρισμούς αυτούς (π.χ. ανδρείκελα) και τον ξεπεσμό του συγκεκριμένου αυτού ατόμου, γιατί, ολα αυτά τα χρόνια, ως Δημοτικός Σύμβουλος ..."έβγαλε" το πραγματικό του πρόσωπο και απέδειξε το ..."αδίστακτον του χαρακτήρος και της παρουσίας του".
Τον είδαμε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση να ασχημονεί, με τα λεγόμενα του, έναντι του Δημάρχου Ιωαννίνων.
Τον είδαμε ακόμα και πλάϊ-πλάϊ με τον χρόνιο ..."εχθρό" του, διδάσκοντας ότι για την ...επίτευξη του σκοπού και με τον σατανά θα συμμαχήσουμε (!).
Τον είχαμε δει στο Δημοτικό Συμβούλιο, να θέλει να χαράξει έναν αριθμό (μιας απόφασης ΔΣ) στο χέρι (και την ψυχή) ενός ανθρώπου που δεν ήταν "εκεί", για να μιλήσει.
Τον είδαμε να συσχετίζει τους βανδαλισμούς του Εβραϊκού νεκροταφείου Ιωαννίνων (φωτο) με τον εμπρησμό της Εβραϊκής Συναγωγής των Χανίων, ρεζιλεύοντας διεθνώς την πόλη μας, ως πόλη ...ρατσιστική και φοβική!!!
Δεν τον είδαμε όμως να μιλάει -βουβάθηκε- όταν αποκαλύφθηκε ότι ο εμπρησμός της Συναγωγής των Χανίων ήταν Προβοκάτσια Εθνικής κλίμακας όπως χαρακτηριστικά τη σημειολόγησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος.
Φτάνει πιά.
Ο ίδιος εξελίσσεται και γίνεται επικίνδυνος για τα κοινά της πόλης.
Δήμαρχος στα Γιάννενα, φυσικά, δεν πρόκειται να γίνει για πολλούς λόγους, αλλά ΚΑΙ γιατί οι Γιαννιώτες αύριο -Κυριακή της Ορθοδοξίας- εκκλησιάζονται, ανέκαθεν, με τον Δήμαρχο τους.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1 comments:

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ GRAND SERAI ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ (ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή