Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση των νόμων περί εκβίασης, σωματεμπορίας και TRAFFICKING

Χθες (12-02-2010) και απογευματινές ώρες, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλαβαν στην Πάτρα τρεις (3) αλλοδαπούς, ηλικίας 41 , 41(γυναίκα) και 33 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται άλλος ένας αλλοδαπός συνεργός τους.
Οι ανωτέρω δράστες, από κοινού ενεργούντες, εκβίαζαν και εξανάγκαζαν, με την χρήση βίας και απειλών, μια 24χρονη αλλοδαπή, στην επαιτεία και στην πορνεία .
Συγκεκριμένα, για χρονικό διάστημα 2 μηνών περίπου την εξωθούσαν, κατά την διάρκεια της ημέρας να επαιτεί σε διάφορα σημεία της Πάτρας, επιτηρούμενη πάντα από αυτούς , ενώ τις νυχτερινές ώρες να εκδίδεται αντί αμοιβής με αλλοδαπούς κατόπιν ραντεβού που έκλειναν οι ίδιοι.
Η ανωτέρω διέφυγε από την επιτήρηση των δραστών, κατέφυγε σε 33χρονη αλλοδαπή φίλη της, όπου εκεί την ανακάλυψαν οι δράστες και με απειλές σε βάρος της ζωής και των δυο γυναικών, απαιτούσαν να τους παραδοθεί το χρηματικό ποσό των 4.000€ για να μην συνεχίσουν την σε βάρος της παράνομη εκμετάλλευση.
Οι παθούσες κατήγγειλαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών το γεγονός και χθες 12/2/2010 στην Πάτρα συνελήφθησαν οι δράστες από αστυνομικούς ,αφού πρώτα είχαν παραλάβει χρηματικό ποσό το οποίο είχε προσημειωθεί.
Οι τρεις (3) συλληφθέντες, με την σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου