Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφεία της ΔΕΗ

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ..."νεαρών" στις 8.30 το πρωί, στα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Δυρραχίου 89, στα Σεπόλια.
Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλες τα τζάμια των γραφείων και προξένησαν φθορές σε ένα όχημα της ΔΕΗ, που ήταν σταθμευμένο απέξω και έριξαν μπογιές στους τοίχους του κτιρίου.
Στη συνέχεια πέταξαν έντυπα προκηρύξεων και τράπηκαν σε φυγή.
Σε ένα από τα έντυπα έγραφαν:
"Η ΔΕΗ ευθύνεται για την περαιτέρω οικονομική μας αφαίμαξη και την υποτίμηση της ζωής μας για δεκάδες δολοφονημένους και εκατοντάδες σακατεμένους εργάτες, για τη λεηλασία και την καταστροφή του περιβάλλοντος - Πόλεμος σε κράτος και αφεντικά για τον κομμουνισμό και την αναρχία".
Ανάλογα συνθήματα ανέγραφε και η δεύτερη προκήρυξη η οποία κατέληγε: "ο Λάμπρος Φούντας είναι δίπλα μας στον αγώνα για την ελευθερία-Ραντεβού στα οδοφράγματα".
Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
newstime

2 comments:

  1. Και φυσικα δεν συλληφθεικε κανενας κι ουτε θα συλληφθει.
    Εαν ηταν Ελληνες πατριωτες-εθνικιστες για ποτε θα τους μαντρωναν,για ποτε θα βρισκονταν μαρτυρες κατηγοριας,για ποτε θα στηνονταν και το δικαστηριο ουτε που θα το καταλαβαιναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι παιδιά αυταί αι επιθέσεις είναι καλαί διότι είναι άκυραι και ξυπνάνε τον κόσμο. Χτυπάνε όπου νά'ναι και φαίνεται ευθέως ότι στόχος τους είναι να τρομοκρατήσουν τον λαό και όχι την εξουσία και φυσικά φαίνεται ότι όλα γίνονται με την ανοχή αν όχι και την οργάνωση από την εξουσία.

    Σε ιδεολογική βάση οι αντιεξουσιαστές δεν είναι μόνο ενάντια στην εξουσία. Αν διαβάσετε τις προκηρύξεις λένε ότι κάνουν αγώνα για τους μετανάστες τους οποίους καταπίεσαν οι Έλληνες γενικά άρα η βόμβα κάθε φορά έχει στόχο τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή