Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αντώνη, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Μιχαλολιάκος και Μαντούβαλος "σφάζονται" στο λιμάνι

Στις 24 Μαρτίου, παραμονή εθνικής εορτής, ο Πέτρος Μαντούβαλος επανακάμπτει στα πολιτικά πράγματα του Πειραιά και αναζωπυρώνει την κόντρα του με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, που φέρεται να ενδιαφέρεται να διεκδικήσει για λογαριασμό της ΝΔ τον δήμο του μεγάλου λιμανιού.
Πρόκειται για έναν "γαλάζιο" εμφύλιο όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά και στα περίφημα "Μανιάτικα", που βγάζουν τους βουλευτές της ΝΔ.
Ο νυν Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης είπε χθες στο Κανάλι 1 του Πειραιά για τον Μαντούβαλο ότι "η ΝΔ έχει κόψει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάθε δεσμό και σχέση εδώ και χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Τα κριτήρια γίνονται αυστηρότερα από τούδε και στο εξής".
Σήμερα, από την ίδια συχνότητα, ήρθε η… απάντηση Μαντούβαλου. "Αν δεν το άκουγα και αναγνώρισα τη φωνή του συναδέλφου και αγαπητού φίλου και συμπατριώτη Βασίλη, δεν θα το πίστευα. Και θέλω να σας πω ότι δεν το πιστεύω", είπε και… κάρφωσε τον Μιχαλολιάκο:
"Εγώ, σε μία περιπέτεια που είχε με έναν Ταξίαρχο, με κάτι αποφάσεις που έχουν βγει καταδικαστικές εις βάρος του, που του καταλόγιζε ένας ταξίαρχος και βγήκε και η απόφαση υπέρ του Ταξιάρχου, για κάποια ταξίδια που έλεγε ότι θα γίνει πρωθυπουργός… εγώ δεν τα πίστευα, του συμπαρίσταμαι στην καταδικαστική απόφαση που έχει εις βάρος του, εύχομαι να έχει καλό τέλος και δεν το πιστεύω ότι είπε τέτοιο πράγμα. Και μάλιστα την περίοδο εκείνη που ταλαιπωρείτο με πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες ότι έβλαψε τη ΝΔ και δεν τα πίστεψα και πιστεύω ότι θα έχει άριστο τέλος η δικαστική του περιπέτεια".
Κατόπιν όλων των παραπάνω, είναι σαφές ότι ένας πόλεμος ξεκινά.
Άλλωστε, ο Πέτρος Μαντούβαλος είπε καθαρά και ξάστερα ότι "ετσι και αποφασίσει να διεκδικήσει το δήμο του Πειραιά, θα δει ο Μιχαλολιάκος πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του".
Φανταζόμαστε ότι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος πλήρωσε ...40.000 ευρώ για μια ...κουρτίνα του γραφείου του.!
g & zoomnews

1 comments:

  1. Καλά κρασιά...έγραψα και σε άλλη ανάρτηση ότι η ΝΔ έχει μεταμορφωθεί σε ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς πολυκατοικίας...ή θα το διαλύσουν ή θα παρθούν κεφάλια, ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή