Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Στο ζενίθ ο ...πολιτικάντικος λαϊκισμός.!

Τελικά, δεν θα μπορέσουμε να κρύψουμε τα δάκρυά μας από την βαθύτατη συγκίνηση που μας προκάλεσε η ...λαϊκίστικη πρωτοβουλία των "φτωχών" εθνοπατέρων μας.

Παρόμοια συγκίνηση είχαμε να νιώσουμε από την εποχή του εράνου για την κατασκευή του κωλόσπιτου της ...Αγράμπελης.
Ο δις εκλεγμένος "ανώτατος άρχων" και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα είναι ο επικεφαλής του ..."Ταμείο Ενίσχυσης της Ελλάδας", - κάτι παρόμοιο σαν το ταμείο απόρων κορασίδων - ο οποίος αποδέχθηκε την σχετική πρόταση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, ύστερα από την πρωτοβουλία του να δημιουργηθεί ..."ειδικός λογαριασμός" - όπως και τόσοι άλλοι - για την ενίσχυση της ...δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας.
Ο κ. Παπούλιας συνεχάρη επίσης τον κ. Πετσάλνικο για την πρωτοβουλία του και δήλωσε "είμαστε όλοι παρόντες»", απαντώντας στον πρόεδρο της Βουλής. "Η ιδέα έχει ευρύτατη αποδοχή και δείχνει ότι ο Ελληνισμός, τόσο εντός της χώρας όσο και της διασποράς έχει ...φιλότιμο και πατριωτισμό" - και αμνησία θα προσθέταμε εμείς - τόνισε από την πλευρά του ο κ. Πετσάλνικος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μια υφυπουργός και μια μικρή ομάδα βουλευτών ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής.
Από προχθές ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος προσέφερε 5.000 ευρώ και το βουλευτικό του αυτοκίνητο, ενώ και ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα δώσει 1.000 ευρώ.
Το ίδιο ποσό θα δώσει ο κ. Ι. Βαρβιτσιώτης, ενώ σύμφωνα με το "Βήμα", θα προσφέρει στο ταμείο και ο ...πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης.
Το σύνολο της μηνιαίας βουλευτικής της αποζημίωσης, δηλαδή περίπου 6.500 ευρώ, προσφέρει για τη ...σωτηρία της πατρίδας η υπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος θα προσφέρει το ...δώρο του Πάσχα, ενώ θετικοί εμφανίζονται και οι Β. Πολύδωρας και Κ. Τασούλας.
____________
Εν όψει του Πάσχα, σκέπτομαι να συμμετάσχω κι' εγώ σ' αυτή την ...πανεθνική συστράτευση, προσφέροντας από το υστέρημά μου μερικές καρτέλες με 301 άβραστα αυγά..!
Π.Ν.

3 comments:

  1. Ο νέος γκεμπελισμός των πράσινων νταβατζοΜΜΕ, ομού με το συνοθύλευμα των γνωστών πρασινοφρουρών, είναι ότι για όλα φταίει η ΝΔ!!!

    Ο,τι επί 5 μήνες δεν πάρθηκε κανένα μέτρο φταίει η ΝΔ! Για τους τόκους απ’ τα δάνεια του Σημίτη, φταίει η ΝΔ!! Για τα υπέρογκα έξοδα της Ολυμπιάδας, φταίει η ΝΔ!! Για τις ηγεσίες ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ,που όταν ο Καρμανλής ανα-κοίνωνε πάγωμα της αύξησης των επιδομάτων κατέβαζε σε επανάσταση τους εργαζομένους, φταίει η ΝΔ!!
    Για το ότι αντί να αυξήσει ο ΓΑΠ τους άμεσους φόρους, αυξάνει τους έμμεσους, φταίει η ΝΔ!!
    Για το ότι σε παράτησε η γκόμενα φταίει η ΝΔ!!

    Ζήτω η χούντα μας!!! Και λέγαμε
    ότι δεν θα ξανακούσουμε φωνες του στυλ για όλα φταίνε οι κομμουνιστές!!

    ********
    Και την ίδια στιγμή αυξάνουν τα τιμολόγια αιολικών πάρκων για να αυξήσουν τα κερδη τους η iberdrola και η ΤΕΡΝΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΟΙΣΟΣ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ *********
    Μα πόσο ραγιάδες είμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μία απορία: εδώ και πολλά χρόνια,
    μετά το 1986 έγιναν ανταλλάγές περιουσιών μεταξύ Ηπειρωτών και Βορειοηπειρωτών, και πιοί τις έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ.ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή