Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ο ρόλος της ΠΑΣΚΕ και ο πρώτος λαγός (βίντεο)

Τα ξαναγράφαμε προχθές εδώ.

Το μεγαλύτερο πλήγμα από τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, το δέχονται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αφού τα ποσοστά της ΠΑΣΚΕ στον Δημόσιο Τομέα υπερβαίνουν αθροιστικά το 67%.
Κι όμως οι άνθρωποι δεν μιλάνε κι αυτό φαίνεται από την αντίδραση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ , του ..."αγωνιστή" Παπασπύρου ο οποίος προανήγγειλε απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από αύριο το απόγευμα μεσυλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ!
Ο ..."πράσινος Σπύρος" (Χα!) έχει στο πλευρό τον ...σοσιαλιστή Γρίβα των εφοριακών που και αυτός κατεβαίνει στους δρόμους με διήμερη απεργία στις 8 και 9 Μαρτίου, ζητώντας - μεταξύ άλλων – να τοποθετηθούν οι νέοι προϊστάμενοι στις Εφορίες (σς καταλαβαίνετε γιατί … ).
Παίρνουν παράδειγμα από τον αρχηγό τους που χθες το βράδυ κήρυσσε στην Βουλή τον πόλεμο λέγοντας "...δεν θα επιτρέψω σε κανένα μέλος της κυβέρνησης μου να λιποψυχήσει …" και σήμερα εκείνος που το έβαλε πρώτος στα πόδια ήταν ο ίδιος!
Έτσι είναι, αφού τα προηγούμενα μέτρα, στις 2 Φεβρουαρίου, τα είχε ανακοινώσει ο ίδιος και τώρα έβαλε τον Πεταλωτή, λες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει καμιά δουλειά με τέτοιες ανακοινώσεις εθνικού – οικονομικού χαρακτήρα!

1 comments:

  1. ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΙ
    ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΕΣ
    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΚΛΠ ΕΡΓΑΤΟΒΟΣΚΟΙ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
    ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,
    "ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ,ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΟΝΤΑΙ,ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ......

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή