Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

"Γιώργο, σ' ευχαριστώ που θα μου κόψεις το μισθό"!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του "πακέτου Ρεν" έχει ήδη ξεκινήσει.
Την Τρίτη το απόγευμα (στις 17.00μμ) θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ - έτοιμη για όλα.
Θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και αναμένεται να περιγράψει σκηνές από το έργο της επόμενης μέρας στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη.
Το υπουργικό συμβούλιο έχει προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί της Τετάρτης και αμέσως μετά ο ελληνικός λαός θα καταλάβει γιατί ο Επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων Ολι Ρεν του ευχήθηκε σήμερα "καλό κουράγιο" σε άπταιστα ελληνικά.
Κατά τα άλλα, ενδιαφέρον έχει πώς θα αντιδράσουν οι ...σοσιαλιστές (με το "σ" παχύ) του ΠΑΣΟΚ και οι απόψεις που θα διατυπώσει ο Χρήστος Παπουτσής ο οποίος τον πρώτο καιρό της πράσινης διακυβέρνησης είχε αντιρρήσεις για το πάγωμα των μισθών άνω των 2000 ευρώ. Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν το "πακέτο" θα ανακοινωθεί με πρωθυπουργικό διάγγελμα ή με άλλον τρόπο.
Ωστόσο, από τα χείλη του πρωθυπουργού θα ακουστεί όσο να ναι πιο γλυκά.
Εχει τον τρόπο του. Αφού -όπως ο ίδιος είπε- τον συναντούν στο δρόμο και του λένε μέσαις άκραις "σε ευχαριστώ που θα μου κόψεις τον μισθό".
zoomnews

2 comments:

  1. Είναι τόσο πρόστυχοι που χρησιμοποιούν κάθε μέσον, ας φέρει ο κος Παπανδρέου τον άνθρωπο αυτό να τον παρουσιάσει , στα κανάλια στα ΜΜΕ όπου θέλει όχι τίποτα άλλο έτσι για να γνωρίσουμε και τον πιό ανόητο Έλληνα.
    Πρέπει να βρεθούν τα λεφτά, ας τα δώσουν αυτοί που τα έκλεψαν και αυτοί που τα έκλεψαν είναι εκεί που συχνάζει ο κος Παπανδρέιου.

    Πολύ όμορφα τα μπλοκ σου Να είσαι καλά, σε πρώτη ευκαιρία θα τα εξερευνήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Τζεφρυ, εισαι τοσο Μ@ΛΑΚΑΣ που ουτε η ψηφος των αλβανοπασοκιστανων δε θα σε σωσει στις επομενες εκλογες. Θα φυγεις νυχτα τρομαρα σου, αλλα εισαι τοσο χαζουλης που ουτε αυτο εχεις καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή