Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΕΔΕ και "αποκεφαλισμοί" στις Ειδικές Δυνάμεις για τα ρατσιστικά συνθήματα.! (βίντεο)

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: "Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα"

Τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, διέταξε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Θανάσης Μπούσιος.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων.
Την "καρατόμηση" των υπευθύνων είχε προαναγγείλει, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης
"...Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο...", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός.
Επισήμανε ότι: "τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας".
Τόνισε δε, ότι "προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους."
Και κατέληξε: "Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα".
Όπως αποκάλυψε η "Ε", τα μέλη της ομάδας, "αμέσως μόλις άφησαν τις εξέδρες των επισήμων στο Σύνταγμα κι έστριψαν στην Πανεπιστημίου, μετέτρεψαν την παρέλαση σε εκδήλωση που θύμιζε πορεία μίσους ακροδεξιών, με συνθήματα που υπόσχονταν την αιματηρή σφαγή κάθε γειτονικού μας λαού κι αποφάσιζαν ποιος δικαιούται να λέγεται Έλληνας και ποιος όχι".
Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι άνδρες της ΜΥΑ φώναζαν συνθήματα όπως:
"Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ".

8 comments:

  1. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ Η ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΗ ( ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΕΒΑΙΑ) Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    ANTE ME TON TSIPRA POY EXEI IDRVSEI STH ZVH TOY NA GINEI KAPOIOS.
    ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑΡ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυρίζει προβοκάτσια!!! όπως η ιστορία με το κοράνι, με τον Πακιστανό κλπ
    Ο Συριζα είναι μανούλα στην δημιουργία προβοκάτσιας και εντυπώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γείτονές μας οι αγαθοί που δεν έχουν κανέναν επεκτατισμό, που δεν φτάνουν μέχρι την Αττική επιδεικνύοντας την σημαία τους, που δεν θέλουν να "απελευθερώσουν Τσαμουριές". Άρα για να τον τσούζει τον Κοεμτζόγλου τουρκαλβανός θα είναι.

    Ό τσίπρας που ανατριχιάζει όταν βλέπει σημαία, με την σημαία τών τούρκων στο Σαρωνικό ανατριχιάζει; Ή είναι καλοπροαίρετη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου δείχνει για οργανωμένη και συντονισμένη "ιαχή" ενστόλων, παρά για κάποιες μεμονωμένες και "κρυμένες" κραυγές χωρίς στρατιωτικό συγχρονισμό.
    Ευθέως μιλάω για προβοκάτσια, την οποία βεβαίως θα εκμεταλλευθούν εις το έπακρον τα ανθελληνικά ρετάλια, για να εξυπηρετήσουν - για άλλη μια φορά - τις δικές τους σκοπιμότητες.
    Τόχουμε ξαναδεί το έργο.
    Αν υπήρχε στρατιωτικός συγχρονισμός και συντονισμός στο σύνθημα, θα είχαν σπάσει οι τζαμαρίες της Πανεπιστημίου.
    Κάτι ξέρουμε από παρελάσεις.
    Επιτρέψτε μου να έχω πλήρη γνώση ως προ τι σημαίνει στρατιωτικός συντονισμός.
    Ειδικά στα συνθήματα.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγονται και παιδικές φωνές στο βίντεο. Χαλασμένη μανέστρα.
    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ στους ΟΥΚάδες ΜΑΣ !!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ στους ΛΟΚατζήδες ΜΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην, ότω άν στοιχήσω. Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δέ καί αρείω όσης άν παραδέξωμαι...
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    Θα υπερασπιστώ το έθνος και την υπόθεσή του γιατί είναι δίκαιη και ιερή.
    Κάτω το κολοκρατος το Ελληνικό,
    Ζητώ το Εθνος το Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΚ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ...Α ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή