Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Το ΠΑΜΕ εκτελεί την ..."Εθνική αποστολή" του.!

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 69 πόλεις όλης της χώρας.
Στις συγκεντρώσεις καλούν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ, η ΕΕΔΥΕ, τα Συντονιστικά Αγώνα των μαθητών, και το ...κακό "συναπάντημα".!
Αλέκα Παπαρήγα: "...Ο εργαζόμενος λαός θα δείξει το ανάστημά του. Δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν για να περάσουν μια πολιτική που επιφυλάσσει τη χειρότερη βαρβαρότητα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία 35 χρόνια.
Ορμητική η πρώτη μέρα της απεργίας σε όλη την Ελλάδα, κόντρα σε ..."θεούς και δαίμονες",
της εργοδοτικής τρομοκρατίας, της ξετσίπωτης απεργοσπασίας των δυνάμεων της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.
Η δράση του ΠΑΜΕ επικροτείται από ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους.

Η εργατική τάξη βάζει δυναμικά, αποφασιστικά τη σφραγίδα της στις εξελίξεις και θα κλιμακώσει τον αγώνα..."
Οι ναυτεργάτες με την απειθαρχία τους στην αντεργατική απόφαση της αστικής Δικαιοσύνης συνεχίζουν τη μάχη στους καταπέλτες των καραβιών.

7 comments:

  1. ΠΑΜΕ-ΚΚΕ
    Ειναι τα ορνεα πανω απο το πτωμα της Ελλαδας..Παντα τετοιοι ηταν. Εκρωζαν οσο την εβλεπαν ζωντανη, τους ενοχλουσε..Τωρα ξεκινησε το παρτυ....
    Ειναι χειροτεροι απο το οποιο ΔΝΤ, ειναι ο εσωτερικος εχθρος που κατατρωει τα σπλαχνα της κοινωνιας με απιστευτη σταθεροτητα..Μας μισουν, απλα μας μισουν, ειναι το οργανωμενο πληθος των αντικοινωνικων με ενα πληθος καλοπροαιρετων συνοδοιπορων που αθελα τους βγαζουν τα ματια τους και τα δικα μας..Η αριστερα ειναι το απολυτο κακο μιας κοιωνιας, την οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην καταστροφή...Δυσκολο να το καταλαβει κανενας θεωρητικα..ειναι ζητημα εμπειριας...Δυστυχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε αντί-προοδευτικέ;
    Τόσα χρόνια κυβερνάνε οι αντί-ΠΑΜΕ και οι αντί-ΚΚΕ.
    Άραγε, μήπως όλα αυτά που γράφεις αφορούν αυτούς τους παρ-όμοιούς σου και κανέναν άλλον;?;???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΚΚΕ στηρίζει στο σύστημα.
    Κατεβαίνοντας 500 άτομα στο δρόμο
    με σημαίες καπηλεύουν μιά μεγάλη συγκέντρωση Ελλήνων. π.χ 50.000 άτομα. Το ΚΚΕ παίζει το παιχνίδι της Αμερικής.Από πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...θα ήθελα να καταγγείλω το ΚΚΕ γιατί .......ο σκύλος απέναντι γαυγίζει και δεν με αφήνει να ΚΟΙΜΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω να καταγγείλω το ΚΚΕ γιατί κάτι λαλάκες χθές στην Κατερίνη γιόρταζαν πυροβολώντας...τα γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:15...
    Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ειναι στην κυβερνηση αλλα το ΚΚΕ ειναι στην εξουσια!! Αν δεν το εχεις καταλαβει ε.. τοτε υπαρχει προβλημα..Τεχνη και πολιτισμος, ολος ο κορμος της εκπαιδευσης, δημοσιογραφια, συνδικαλισμος, κλπ κλπ ελεγχονται απολυτως απο την αριστερα με ιδεολογικο ινστρουχτορα το ΚΚΕ.. Ειναι οι the others... Η πολιτικη μαφια, η οποια μετερχεται ολα τα κολπα του γκεμπελς αλλα και των κορυφαιων του σιωνισμου προκειμενου να περασει την ιδεολογικη της δικτατορια..Aν δεν εχεις καταλαβει οτι μεσα σ'αυτο το ιδεολογικο μορφωμα κρυβονται ανθρωποι που κουβαλανε στα κυτταρα τους την καταστροφη σου, τοτε υπαρχει προβλημα...Με την τακτικη τους καταφερνουν σιγα σιγα, να εξουδετερωνουν καθε μηχανισμο αυτοπροστασιας μιας οργανωμενης κοινωνιας, και μετατρεπουν τους ανθρωπους σε υστερικους ζητουλες, απομακρυνοντας τους απο καθε προσπαθεια δημιουργιας και προκοπης..Στα λεει καποιος ο οποιος εδωσε πολλα χρονια σε αυτο το καρκινωμα. Μου πηρε πολυ χρονο να τους καταλαβω...Το ΚΚΕ ειναι βραδυφλεγης βομβα που καποια στιγμη σκαει, δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην γινει...Ειναι ο εσωτερικος μας εχθρος, η πεμπτη φαλαγγα. Μη σε ξεγελαει το αγγελικο του προσωπο και τα μιξοκλαματα του, ειναι η μασκα του κτηνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και δυστυχώς η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τον νόμο! Πήγε λέει εισαγγελέας χθές στο λιμάνι του Πειραιά αλλά η αυτόφωρη διαδικασία δεν κινήθηκε (μια και η απεργία ηταν παράνομη και καταχρηστική)
    Το ΚΚΕ και λοιπή Αριστερά κρύβουν τις τεράστιες ευθύνες τους πίσω από το ότι δεν κυβέρνησαν Σχετικό το σημερινό "Δεν ΠΑΜΕ πουθενά " στο firiki2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή